MHP kampına deprem rötarı

MHP kampına deprem rötarı
Güncelleme:

MHP’nin yeni yasama dönemine hazırlık için 30 Eylül’de Ankara’da yapacağı toplantı gündem yoğunluğu ve İstanbul’da devam eden sarsıntılar nedeniyle ertelendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, “MHP yetkili kurullarıyla milletvekilleri ve il başkalarının katılımıyla 30 Eylül’de gerçekleştirileceği duyurulan toplantımız, 1 Ekim’de TBMM’nin yeni yasama yılının açılışı dolayısıyla yaşanacak gündem yoğunluğu ve İstanbul’da yaşanan yer sarsıntılarının devam etmesi dikkate alınarak ileri bir tarihe ertelenmiştir” dedi.

Yalçın erteleme kararının birkaç gündür İstanbul’da süren ve çevre 13 ili de etkileyen çeşitli büyüklükteki depremlerin bölge halkı üzerinde yarattığı menfi etkinin azaltılması için görevlendirilecek MHP yetkili kurul üyeleri ve bölge milletvekillerinin bu nazik zaman diliminde halkla dayanışma içinde olması gerektiği değerlendirilerek alındığını söyledi.

Aralarında genel başkan yardımcıları İzzet Ulvi Yönter, Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu ile bölge illeri milletvekilleri, bölge MYK ve MDK üyeleri İstanbul ve çevre illerde görevlendirildi.