Mustafa Sarıgül Şişlililerle buluştu

Güncelleme:

CHP'den Şişli Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mustafa Sarıgül, Şişli 19 Mayıs mahallesinde seçmenleriyle buluştu.

Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde bir miting düzenleyen Sarıgül'ü binlerce Şişlili büyük bir coşkuyla takip etti.

Şişli'nin ışığının söndüğünü yeniden Şişli'yi ayağa kaldırabilmek ve örnek bir ilçe yapabilmek için tüm enerjisiyle çalışacağının sözünü veren Sarıgül, Şişlililere projelerini de açıkladı.

Mustafa Sarıgül Şişlililerle buluştu - Resim : 1

İşte Mustafa Sarıgül'ün konuşmasından satırbaşları:

Sosyal alanda ilerlemek için mutlu bir Şişli'yi geri getireceğiz. Enerjik, aktif, korkusuz ve cesur bir belediye karşınızda olacak.

Hoşgörü ve hizmet odaklı belediye anlayışımız olacak. 1 Nisan'dan itibaren Şişli'deki hiçbir okulda velilerden para alınmayacak. Olan var olmayan var biz buna dikkat edeceğiz ve okulları tamamen ücretsiz yapacağız.

Mustafa Sarıgül Şişlililerle buluştu - Resim : 2

Çoçukların gençlerin belediyesi yola çıktı geliyor. Şişli'nin gelişen ekonomisine katkı veren planı iyi yapılmış akılcı projeleri hayata geçireceğiz. Şişli kentsel dönüşümün model alınacağı bir ilçe olacak.

Şişli'de işsiz genç olmayacak. Bir evde işsiz bir genç varsa o evde mutsuzluk vardır ve bunun sorumluluğu bizdedir. İşsizliği biz çözeceğiz. Yeni Şişli'de meslek gelişim projelerini başlatarak işinin ehli gençler yetiştireceğiz.

Şişli'yi yeniden İstanbul'un çekim merkezi haline getireceğiz. Belediyede adamı olanın değil hak edenin işi yapılacak liyakat temel prensibimiz olacak. Belediyemizin ışıkları hiçbir zaman sönmeyecek 7/24 size hizmet için açık olacağız.

Mustafa Sarıgül Şişlililerle buluştu - Resim : 3

Şişli'de eğer bir apartmanda engelli kardeşimiz varsa o apartmandaki herkes ona destek olacak yardımcı olacak. Ben bana 1 adım gelene 1.000 adım gittim bu yüzden sizlerde de girişim ve yardım önerileri bekliyorum.

Şişli ekolojiye, doğaya önem veren ve yeşil alanlarını arttıran bir ilçe olacak. Yüksek ses kirliliğinin önüne geçmek için ''Sessiz Şişli'' projesini hayata geçireceğiz.

1 Nisan'da karanlık sökecek Şişli'nin ışığı yeniden yanacak inşallah..

BABASININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

CHP'nin Şişli Belediyesi aday adayı Mustafa Sarıgül, babasının mezarını ziyaret etti.

Seçiniz...