Mustafa Sarıgül'den Şişli için örnek proje

Mustafa Sarıgül'den Şişli için örnek proje
Güncelleme:

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Şişli'de yeni dönem için "24 saat açık belediye" sözünü verdi.

CHP'den istifa ederek DSP'ye katılan ve 31 Mart yerel seçimlerinde DSP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Sarıgül, Hürriyet gazetesinden Eren Aka'nın sorularını yanıtladı.

Yerel seçimler sonrası için "Bu seçimde Şişli’nin başarısı ortaya çıkacak. Şu an Şişli yorgun, ışığı sönmüş, parçalara bölünmüş, Türkiye’nin gündeminden düşmüş bir Şişli var. Şişli yapacağı aktif çalışmalarla tekrar ülkenin gündemine oturacak." diyen Mustafa Sarıgül, hayalindeki Şişli'yi de şu sözlerle anlattı:

"19 Mayıslar, 23 Nisanlar, ramazan, kurban bayramları büyük bir coşkuyla ilçemizde kutlanırdı ama son beş yıldır bu coşku yerini sessizliğe bıraktı. Şişli’de yok olan o coşkuyu tekrar yerine getireceğiz. Şişli’yi ancak anlayanlar yönetebilir. Şişli’nin her köşesini, her bireyini, tüm farklılıklarını bilen biri yönetebilir. Ayrıca Şişli’de eğitime büyük önem veriyoruz, gençlerimize sahip çıkacağız, her biri meslek sahibi olacak. Şişli daha güvenli bir ilçe olacak, belediyemiz dostça, modern, şefkatli vatandaşa yakın bir takımla Şişli’ye hizmet edecek. Sivil toplum kuruluşları Şişli Kent Konseyi, Şişli Belediyesi, muhtarlarımız, spor kulüpleri ortak akıl, ortak yönetimi ile Şişli’de işbaşına geliyor."

Şişli Belediyesi için yeni dönemdeki en büyük projesinin de "24 saat açık belediye" projesi olduğunu belirten Sarıgül, "Hepimizin belediyesi geliyor. 24 saat açık belediye geliyor. Belediyemiz santralinde robotlar değil vatandaşlarımızın işini anında çözecek, ilgili müdürlüğe yönlendirecek arkadaşlar oturacak ve 24 saat kesintisiz hizmet verecekler." dedi.

Eren Aka'nın haberinin tamamı için...