Mustafa Sarıgül'den Şişli'de trafiği rahatlatacak proje

Mustafa Sarıgül'den Şişli'de trafiği rahatlatacak proje
Güncelleme:

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'un can damarı Şişli'de trafiği rahatlatacak projesini açıkladı.

DSP'den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül "Trafikte Disiplin" başlığı altındaki projesinin detaylarını açıkladı.

İstanbul'un en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununun çözümüne İstanbul'un atar damarı Şişli'den başlatmaya hazırlanan Mustafa Sarıgül "Trafikte disiplin" adlı projesiyle Şişli'deki araç trafiğine çözüm bulmayı hedefliyor.

İşte Mustafa Sarıgül'ün Şişli için hazırladığı "Trafikte disiplin" projesinin ayrıntıları:

YÜKLEME BOŞALTMA

Yükleme-boşaltmaya uyulması zorunlu standartlar getireceğiz. Nişantaşı, Teşvikiye ve Topağacı’ndan başlayarak yükleme-boşaltma işlemleri Batı ülkelerinde olduğu gibi, sadece gece 24.00-04.00 arası ve sessiz uygulama ile yapılacak.

ÇİFT SIRA PARKA SON

Şişli’de ki yoğun trafiğin bir başka nedeni de araçların kontrolsüz şekilde çift sıra parketmeleridir. Buradaki denetim ve planlama zaafiyetini kesinlikle gidereceğiz. Çift sıra araç parkına kesinlikle izin vermeyeceğiz!

ÇÖP TOPLAMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR

Çöp toplama hizmetine yeni kurallar ve standartlar getireceğiz. Nişantaşı, Teşvikiye ve Topağacı’ndan başlayarak çöp toplama işlemleri gece 24.00-04.00 arası ve sessiz uygulama ile yapılacak.