YAŞ'ta kriz iddiası: ''Bakan Hulusi Akar küplere bindi''

YAŞ'ta kriz iddiası: ''Bakan Hulusi Akar küplere bindi''
Güncelleme:

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı öncesi ileri sürülen bir söylentinin, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı öfkelendirdiğini aktardı. Selvi, Akar için "Küplere bindi" ifadesini kullandı.

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Erdoğan ile Bahçeli ne konuştular?" başlığıyla yayımlanan yazısında bugün yapılacak olan kritik Yüksek Asgari Şura toplantısı öncesinde dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı.

AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen ve verdiği kulis haberleriyle dikkat çeken Selvi, YAŞ ile ilgili bir söylentinin Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı küplere bindirdiğini öne sürdü.

İşte Selvi'nin yazısında dikkat çeken o bölüm:

"Bugün YAŞ toplantısı yapılacak. Eskisi gibi 3-4 gün süren YAŞ toplantıları olmuyor artık. Yarın 15.00’te toplantı sona erecek, ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak. YAŞ’la ilgili bir söylenti vardı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın küplere bindiğini söylemekle yetineceğim. Akar, birlik ve beraberlik görüntüsü vermek için komutanlarla birlikte olduğu bir fotoğraf karesini servis ettirdi. Ama Erdoğan’ın şura öncesi Bahçeli’yi ziyareti bugünkü toplantının önemini arttırdı."

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...