Prof. Dr. Ceyhan ve Prof. Dr. Çilingiroğlu birbirine girdi

Prof. Dr. Ceyhan ve Prof. Dr. Çilingiroğlu birbirine girdi
Güncelleme:

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın maske konusunda yaptığı eski bir televizyon konuşmasını Twitter'dan paylaşan Prof. Mehmet Çilingiroğlu'na, Ceyhan'ın yanıtı çok ağır oldu.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan sosyal medya üzerinden birbirleriyle tartıştı.

Twitter'dan Çilingiroğlu, Mehmet Ceyhan'ın koronavirüsün ilk çıktığı dönem yaptığı maske açıklamasına atıfta bulunarak Ceyhan'a sataştı.

Çilingiroğlu'nun yaptığı paylaşıma sessiz kalmayan Ceyhan, Çilingiroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

"BİLİM Mİ DEĞİŞTİ SİZ Mİ ANLAYAMADIM"

Çilingiroğlu sataştığı paylaşımda, "Mehmet hocam önceden maske takılmasın diyenlerdendiniz? Şimdi takın diyorsunuz? Bilim mi değişti, sizmi anlayamadım?

Yani bulaşıcı üst solunum yolu enfeksiyonlarında en basitinden maske takmıyorsunuz öylemi? Bu ne biçim enfeksiyon kontrolüdür? Hocam?" ifadelerinde bulundu.

Prof. Dr. Ceyhan ve Prof. Dr. Çilingiroğlu birbirine girdi - Resim : 1

"SENİN GİBİ BİLİMİ GÖBEK ATMAK SANAN BİRİNİN MEZUNİYETİNE KATKIDA BULUNDUYSAM UTANIRIM"

Çilingiroğlu'nun paylaşımına cevap veren Ceyhan, "Seni adam yerine koyup cevap yazmazdım ama, şunu söylemeliyim. Senin gibi olmayan ünvanlar kullanan, bilim adamlığından nasibini almamış, bilimi göbek atmak sanan birinin mezuniyetine katkıda bulunduysam, ondan utanırım sadece. Bilimle ilimin farkını oku." cevabını verdi.

Prof. Dr. Ceyhan ve Prof. Dr. Çilingiroğlu birbirine girdi - Resim : 2

CEYHAN'DAN VATANDAŞA ŞOK CEVAP

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kendisi hakkında Çilingiroğlu'na "Hocam benim anlamadığım, bu adamı kimse sevmiyor. Ve kimsede izlemiyor bu bunamış amcayı. İşin enteresan yani, bu kadar sevilmeyen bir adam,nasıl oluyorda bütün kanallar, programlar bu adamın kapısında sıraya giriyor." tweet yazan Cüneyt Ceylan isimli vatandaşa ise şu yanıtı verdi:

Prof. Dr. Ceyhan ve Prof. Dr. Çilingiroğlu birbirine girdi - Resim : 3

 

Seçiniz...