Sevgililer Günü'nde ünlüler HISTORIA AVM’deydi

Sevgililer Günü'nde ünlüler HISTORIA AVM’deydi

Sevgililer Günü’nde HISTORIA Fatih AVM’de düzenlenen Suzan Kardeş, Ece Gürsel, Fatih Mühürdar ve Astrolog Egemen Töreli'yle 'eğlence matinesi büyük ilgi gördü.

İstanbul'un misafirlerine sadece alışveriş değil geniş bir yaşam alanı sunan alışveriş merkezi HISTORIA AVM 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ünlü isimleri ağırladı. 

Banu Noyan organizasyonuyla sahnelenen ‘Eğlence Matinesi’nde şarkıları ve keyifli sohbetiyle Suzan Kardeş, Ece Gürsel, parodileriyle Fatih Mühürdar ve astrolog Egemen Töreli, konuklara unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşattı. 

Astrolog Egemen Töreli izleyicilere burç analizi yaptı.

14subat1.jpg

Şarkılarıyla yüzlerce kişiyi coşturan Ece Gürsel, "Saçınızı sevgilinizden ayrılınca mı kestirdiniz. Aşk acısından mı bu kadar zayıfladınız" sorularına çok şaşırdı.

Güzel şarkıcı "Sevgililer Günü'nde yalnız mısınız" sorusuna "Şimdi çalışıyorum ama sonrasında belki bana da sürpriz bir şeyler hazırlanıyordur"  yanıtıyla merak uyandırdı.

‘Eğlence Matinesi’nde ünlü sanatçı Suzan Kardeş ve dansçılarının şovu görülmeye değerdi. 

14subat3.jpg

Ünlü isimler Sevgililer Günü için hazırlanan hediyeleri HISTORIA AVM misafirlerine dağıttı. 

Eğlence ve kahkahanın bir an bile eksik olmadığı  etkinliğe konuklar büyük ilgi gösterince ünlü isimler matineyi uzattı.

20160214_171848.jpg

Sevenleriyle şarkı söyleyen Suzan Kardeş ve Ece Gürsel ile parodileriyle herkesi kahkahaya boğan Fatih Mühürdar, herkesle tek tek selfie çektirdi.