Yakaladıkları akbabanın üzerindeki not şaşırttı

Yakaladıkları akbabanın üzerindeki not şaşırttı
Güncelleme:

Diyarbakır'daki Çermik ilçesinde mehmetçik tarafından donmak üzereyken bulunan akbaba tedavi altına alındı. Kar içerisinde kanadı kırıldığı için uçamadığı görülen akbabanın kanadında yazan not ise güvenlik güçlerini şaşırttı.

Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından bulunan yaralı akbaba çağrılan veteriner hekim tarafından tedavi altına alındı. Ardındansa Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.
 
Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde askerler tarafından yaralı bir akbaba bulundu. Üzerinde "Sasa Marinkoviç, Birds of Prey Protection Foundation" kimliği ve GPS bulunan yaralı akbaba, Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Çermik ilçesinin Seyhandede Mahallesi'nde devriye görevi ifa eden Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından, kar içerisinde, kanadı kırıldığı için uçamayan yaralı akbabanın donmak üzereyken bulunduğu bildirildi.

Yaralı akbabanın kanadında "Sasa Marinkoviç, Birds of Prey Protection Foundation" yazılı kimliği ve GPS'nin bulunduğu kaydedilen açıklamada, yaralı hayvanın Sırbistan Av Koruma Müdürlüğüne ait olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yakaladıkları akbabanın üzerindeki not şaşırttı - Resim : 1

Açıklamada, "Çermik Gürüz Jandarma Karakol Komutanlığına getirilen yaralı akbaba, çağırılan veteriner hekim tarafından tedavisinin yapılmasınının ardından Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

text-ad
Melis Birkan yıllar sonra ortaya çıktı, değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı Melis Birkan yıllar sonra ortaya çıktı, değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı Boşanma aşamasındaki anne sadece 43 dakika yüzünden cezaevine konuldu! Boşanma aşamasındaki anne sadece 43 dakika yüzünden cezaevine konuldu! Erdoğan'dan 7 üniversiteye rektör ataması Erdoğan'dan 7 üniversiteye rektör ataması Onlarca öğrenci okul kantinindeki tavuk dönerden zehirlendi Onlarca öğrenci okul kantinindeki tavuk dönerden zehirlendi Hedef gösterilen Mahsun Kırmızıgül ''terörden daha büyük sorun var'' diyerek isyan etti Hedef gösterilen Mahsun Kırmızıgül ''terörden daha büyük sorun var'' diyerek isyan etti Türkiye'nin en sevimli ve en tehlikeli özel kuvvetleri kamerada Türkiye'nin en sevimli ve en tehlikeli özel kuvvetleri kamerada Kına gecesinde dev disko topunun gelinin üstüne düştüğü anlar kamerada! Kına gecesinde dev disko topunun gelinin üstüne düştüğü anlar kamerada! Ünlü oyuncu babasının vefat ettiğini sosyal medyadan öğrendi Ünlü oyuncu babasının vefat ettiğini sosyal medyadan öğrendi Bahçeli canlı yayında herkesin cep telefonunu aynı anda çaldırdı Bahçeli canlı yayında herkesin cep telefonunu aynı anda çaldırdı Türkiye'de satıştaki 6 ürün için daha toplatma kararı verildi! Türkiye'de satıştaki 6 ürün için daha toplatma kararı verildi!
''Cinayet mi, kaza mı, intihar mı'' derken gerçek ortaya çıktı ''Cinayet mi, kaza mı, intihar mı'' derken gerçek ortaya çıktı Define avcılarının kaçak kazısı faciayla bitti! Define avcılarının kaçak kazısı faciayla bitti! Havuz başı pozlarıyla yazı getiren Zeynep Bastık hakkında sürpriz iddia Havuz başı pozlarıyla yazı getiren Zeynep Bastık hakkında sürpriz iddia Dünyanın En Zengin Kadın Voleybolcular Listesi'ne giren Zehra Güneş'in evini görenin ağzı açık kaldı Dünyanın En Zengin Kadın Voleybolcular Listesi'ne giren Zehra Güneş'in evini görenin ağzı açık kaldı Fenerbahçe itiraz etmişti... TFF kararını açıkladı! Fenerbahçe itiraz etmişti... TFF kararını açıkladı! Melisa Döngel'den Haluk Bilginer ile arasındaki yaş farkı eleştirilerine rest Melisa Döngel'den Haluk Bilginer ile arasındaki yaş farkı eleştirilerine rest Erdoğan Lozan Antlaşması tartışmalarında sessizliğini bozdu Erdoğan Lozan Antlaşması tartışmalarında sessizliğini bozdu Aile Yılı Festivali'nde müftlüğünün ''aile'' afişi büyük tepki çekti! Aile Yılı Festivali'nde müftlüğünün ''aile'' afişi büyük tepki çekti! AK Partili Osman Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tanığı oldu AK Partili Osman Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tanığı oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde bu sefer de yazarlar vardı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde bu sefer de yazarlar vardı!