Yapı Kredi Play Survivor Gönüllüsü Belli Oldu

Yapı Kredi Play Survivor Gönüllüsü Belli Oldu

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Play, Survivor’a bir Play kart sahibini yarışmacı olarak gönderdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, "survivor.playcard.com.tr"...

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi Play, Survivor’a bir Play kart sahibini yarışmacı olarak gönderdi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, "survivor.playcard.com.tr" sitesi üzerinden yoğun ilgi gösterilen projeye, Survivor yarışmacısı olmak için 3 bine yakın kişi başvuruda bulunarak profil oluşturdu. Projede adaylar kendilerini tanıtan 4 bini aşkın fotoğraf ve videoyu siteye ekledi. Toplam 1,5 milyon tekil kullanıcı siteyi ziyaret etti. Ayrıca 6,5 milyona yakın sayfa gösterimi yapıldı.

En yüksek puanı alan adaylar arasında yapılan mülakatlar sonucu "olur mu olur" diyerek Survivor’a katılma hayalini gerçekleştiren kişi, Gizem Kerimoğlu oldu.
Sosyal medyada "#olurmuolur" hashtagi altında 6 bin 500 adet paylaşım yapılarak yaklaşık 40 milyon etkileşim sağlandı.
Yapı Kredi Play ile "Survivor Gönüllüler Takımı"nda yarışacak Gizem Kerimoğlu, survivor.playcard.com.tr üzerinden en yüksek puanı alan ilk 100 kişiden biri olurken, Acun Medya tarafından yapılan mülakatlar sonucu yarışmaya en uygun aday seçildi. Spor akademisi mezunu Kerimoğlu’nun, oyunculuk eğitimi de bulunuyor. Kerimoğlu, Survivor macerasına 7 Şubat'ta başlayacak.