Yeni Ford C-max Ailesi "1.5 Dizel Otomatik"le Büyüyor

Yeni Ford C-max Ailesi "1.5 Dizel Otomatik"le Büyüyor

İSTANBUL (AA) - Ford'un yeni nesil aile otomobilleri C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 litre dizel motor ve otomatik şanzımanla satışa sunuluyor.Ford açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Ford'un yeni nesil aile otomobilleri C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 litre dizel motor ve otomatik şanzımanla satışa sunuluyor.

Ford açıklamasına göre, Yeni Ford C-MAX ailesi, 1.5 dizel otomatik seçeneğiyle büyüyor. Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 ve 1.6 litreden oluşan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanı sıra 1.5 litre TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu ile Türkiye pazarına sunuluyor.

Yeni Ford C-MAX, dizel otomatik versiyonuyla 100 kilometrede ortalama 4,2 litrelik yakıt tüketimini yüksek sürüş konforuyla bir arada sunuyor.

Modern tasarımın ileri teknoloji ile buluştuğu, yüksek performansa sahip Ford C-MAX ailesi, Ford'un "One Ford" global tasarım felsefesi kapsamında yeni bir dış tasarıma ve daha ergonomik iç tasarıma kavuştu. Ford müşterilerinin istekleri doğrultusunda yenilenen Ford C-MAX'in iç mekanında renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir ortam oluşturuldu. Yeni Ford C-MAX'de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi de bulunuyor.


-Segmentinde ilk ve tek Akıllı Bagaj Kapağı özelliği


Otomobil, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojilerine yenilerini ekliyor. Yeni Ford C-MAX’te, dikey park sistemi özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi ve Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanı sıra segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de bulunuyor.

Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX, 1.5 TDCi Powershift otomatik vites seçeneği ve 93 bin 945 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla Ford yetkili satıcılarında müşterilerini bekliyor.