Bir Akil İnsan Olmadık Gitti

Güncelleme:

Samsun’ lu şehit anası Bedriye Hamlı’ yı duydunuz mu, gördünüz mü bilmem.

Eminim, kendini çok ileri düzeyde demokrat ve vicdanlı sayan, Nagehan Alçı v.b familyası görmemiştir. Onlar görse görse, rahmetli ‘Berfo Ana’’ yı görüp bilirler….

Bakın ne diyor, gözünün feri sönmüş, yüzünde renk ve yaşam belirtisi kalmamış bu şehit anası; Herkes duysun ki, Öcalan bizim ciğerimizi söktü, canımızı aldı. Teröristle hellalleş diyenler, hiç şehit verdiler mi? Kara toprağın, kara bağrına bir ana kuzusu bıraktılar mı? Kimse benim şehidimin kanıyla helalleşmeye kalkmasın. Kimseye hakkımızı helal etmiyoruz.

Bu gözü yaşlı kadın, bu güne kadar verilmiş yüzlerce şehit anasından bir tanesi. Eminim diğerleri de benzer şeyleri hisseder, onların da ciğeri yanar.

Ve siz kalkmış bu acıların üzerinden siyaset yapmaya, açılıma, teröristlerin sözlerini meydanlarda, barış adına okutmaya, onların sözcülerini meclise sokmaya kalkıyorsunuz…

Kimden izin aldınız, kimden hellalik aldınız? Kendi çocuklarını askere bile yollamamış insanlar, şehit ailelerine danışmadan, sormadan, ‘Akil İnsanlar’ topluluğu adı altında bir düzmece ile bu topraklara barış getirmeye çalışıyor.

Binlerce kişinin öldürülmesine sebep olmuş, eli kanlı katille, aracılar vasıtasıyla görüşmeler yapıyor. Ülkenin her yerinden, kamu kurumlarından T.C ibarelerini kaldıracaksınız. Ne mutlu Türk’ üm diyene demeyeceksiniz. Adeta Türk’ lüğünüzü gizleyeceksiniz. Sonra gidip Ortadoğu’ da ona buna faşist, diktatör diyeceksiniz. Hadi ya!

Silivri’ de 8 Nisan’ da duruşmalara halk destek vermek amacı ile katılacak, davanın gidişatından memnun olmadığını, demokratik çerçevelerde kullanacak. Siz polis gücü ile onlara tazyikli su sıkıp, biber gazı sıkacaksınız. Yaşlı, çocuk, genç demeden, kendi halkınıza zulüm uygulayacaksınız.

Ve en enteresan tarafı, bu haberin, olayın hası durum; hiçbir televizyon kanalında Ulusal Kanal hariç gösterilmeyecek, yok sayılacak….

Pes diyorum, yorum yapmıyorum. Yorumu ülkenin şu an için geldiği durumda, biz Türk, Kürt ayrımı yapmadık, insana değer verdik gibi abuk sabuk, anlamsız ve aptalca konuşan ‘gazeteciciklere’ bırakıyorum…. Bir de tabii her zaman en doğru kararı ve yargıyı yapacak olan tarihe….Sonumuz hayır olsun…