Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım''

Güncelleme:

Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım'' - Resim : 1

Seda Sayan ile yaşadığı ve yaklaşık 6 yıl süren ilişkisiyle tanınan söz yazarı Erkan Çelik, Sayan ile olan ilişkisinin sona ermesinin ardından korudu sessizliğini Haber3.com yazarı Ebru Eğinlioğlu için bozdu...

Sizi kendi cümlelerinizle tanıyalım

1984 Gaziantep doğumluyum. Akrep burcuyum. Gaziantep’ te kendi işimiz var. Tekstil, imalat ve toptan satış yapıyoruz, baba mesleği. Babam halen işimize devam ediyor. Kendi çapımda kendimi bildim bileli sürekli söz yazan biriyim. 8 yıldır söz yazarlığını profesyonel olarak yapıyorum. 4 kardeşiz.

Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım'' - Resim : 2

Şu anda bekarsınız?

Evet. Bir evli oluyorum, bir bekar oluyorum değişik. Diyorum ki bazen pes edeyim ilişkilere. Çünkü ilişkiler başlarken güzel başlıyor biterken ilişki yorgunluğu oluyor, kediye bile alışıyorsun. Bittikten sonra bir acı çekiyorsun 15 gün mesela alışkanlık acısı çekiyorsun, pes ediyorsun derken hop biri yeniden karşına bir çıkıyor, yine başlıyorsun.

Siz evliliği, düzenli ilişkiyi seven birimisiniz yoksa gezeyim dolaşayım, arkadaşlarım olsun diyen birimisiniz?

Ben düzenli ilişki seviyorum, daldan dala gezen bir tip değilim Ama ilk defa bu kadar uzun süre ilişkisiz bir dönem geçiriyorum, kendi isteğim. Yaklaşık 1 buçuk yıldır hayatımda kimse yok.

Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım'' - Resim : 3

Tuğba Özay ile bir düet yaptınız, şarkının sözü, müziği size mi ait?

Evet bana ait youtube da şarkı yayında şu anda. 4 yıl önce yazmıştım ama şimdi okunmasını istedim, Zeki Sincar Production a ait.

Birine mi yazılmıştı?

Benim hayal dünyam geniş her yazdığım söz illa birine ait demek değil, özel birine ait değil buna benzer çok şarkım var.

Cover yapmayı düşünmüyor musunuz mesela çok tutulmuş şarkıları?

Cover söylemeyi çok sevmiyorum çünkü ben üretebiliyorum söz yazıyorum, beste yapıyorum tamam hepsi tutacak diye bir şey yok ama illa ki bazı şarkılar birileri tarafından beğenilecektir. Daha çok Ferdi Tayfur şarkıları seviyorum belki ileride böyle bir sürpriz yapabilirim.

Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım'' - Resim : 4

Bir yerde sahne alıyor musunuz?

Alıyorum, daha çok partnerli sahne yapıyorum sahnede şiir okuyorum partnerim şarkı söylüyor.

Tv programı var mı?

2 buçuk yıl Show Türk’ de kendi programımı yaptım. O bittikten sonra Tv8 de Aşkı Roman dizimiz oldu. Şimdi tv programı yok çünkü müzik, eğlence programı yok.

Size Survivor falan teklifi geliyor mu?

Ben yapamam kalamam orada belli olmaz ama şu an için orada görmüyorum kendimi.

Bir twitte şöyle demişsiniz benden nefret eden arkamdan konuşan tipler, karşıma çıkınca bana saygı gösteren arkadaşlarım var demişsiniz?

Aslında şöyle her attığım twitte illa birilerini hedef almıyorum, sosyal medyada bir şeyler yazarken insanlar kendine ait bir şey bulsun ve alsın istiyorum. Çünkü benim profesyonelliğe geçişim de böyle oldu twittır da böyle söz yazarken bir gün profesyonelliğe adım atmış oldum.

Erkan Çelik: ''Gerçek aşkı henüz bulmadım'' - Resim : 5

Sivridilli. Com diye bir internet siteniz vardı oradan sivri dilli paylaşımlar yaptınız ve sonra kapandı neden böyle bir mecraya gerek duydunuz?

Bir haber sitesi yapmak istedik bir süre yaptık ama sonra baktık ki konu edilen insanlar tanıdıklarımız, arkadaşlarımız niye benim haberimi yaptın diye soruyor öyle olunca bir süre sonra tıkanma yaşadık.

Geçmişte sizi biz ilk önce popüler bir sanatçı hanımla olan ilişkinizden dolayı tanıdık ve o dönem Alişan, Bülent Ersoy, Demet Akalın gibi popüler sanatçılarla da arkadaş oldunuz bu arkadaşlıklar halen devam ediyor mu.

Şöyle devam ediyor birbirimizi gördüğümüzde selamlaşmamız oluyor, özel günlerde mesajlaşmalar devam ediyor ama ben o zamandan bu zamana çok içlerinde olmadığım için bir samimiyet olmamıştı. Çünkü bu camiada dostluk diye bir şey yok ama arkadaşlık var. Benim içli dışlı olduğum dostlarım var onlar da bu camianın dışında.

Peki ünlü bir kadın şarkıcı ve sunucu ile olan ilişkinizde korkmadınız mı insanlar beni yanlış tanıyabilir, şan, şöhret para peşinde bir insan olarak görülebilirim?

Şöyle ben bu ilişkiden önce çok düşündüm 2 buçuk ay gibi bir süre. Ama sonra 6 yıl sürdü bu ilişki bir çıkar ilişkisi olsaydı bu kadar uzun sürmezdi, beklentiler karşılanınca ya da karşılanmayınca biterdi. Böyle olmadı. Ve ilk başlarda tanınmıyordum, sonra kendimi ifade edince insanlar da yavaş yavaş tanımaya başladı.

Bu süreçler yormadı mı sizi?

Yormaz olur mu yordu tabii bilmediğim bir ortam Antep’ ten kalktım, geldim. Tv dan izlediğim insanlarla iç içe oldum, başta bir bocaladım.

Yaş farkınız da vardı değil mi 20 yaş gibi?

Ben ona takılmıyorum, kendimden genç insanlarla da oldum anlaşamayınca onlarla da anlaşamıyorsunuz.

Parasal olarak desteği oldu mu size? Büyük hediyeler, arabalar , evler vs ?

Ben babamla çalışırken de kendi işlerimizde hep işçi gibi çalışan bir insan oldum.  Üretmeyi seven bir insanım, geldim çalışmadan oturabilirdim öyle bir insan olmadım. 2 buçuk sene tv programı yaptım, kendimi geliştirdim, para kazandım, zaten ihtiyacım yoktu, süren bir işimiz vardı Antep’ te. Maddi değil ama manevi desteği tabii ki olmuştur. Şöyle bir şey olmuştur normal çalışan bir kadınla beraberseniz, akşam eve gelirken alışveriş yapıp evine yemek getirmiştir bizim de en fazla böyle şeylerimiz olmuştur.

Şunu diyebilir miyiz sırf o kişi değil herhangi bir kadının da maddi desteğini kabul etmediniz?

Evet etmedim, etmiyorum da diyebiliriz. Kendisinin de zaten bu konuyu tv programlarında dile getirmişliği vardır, o öyle gururluydu ki diye.

İlk İstanbul’ a gelişiniz nasıl oldu Twittır dan Seda Sayan ile tanışıp geldiniz sonra sevgili oldunuz. Bir süre Seda Sayan bu ilişkiyi kabul etmedi belki o dönem evliydiniz nasıl oldu bu geliş?

O dedim ya size 2 buçuk ay bu ilişkiye başlayıp başlamamayı düşündüm diye bu işte o süreç yeni tanışmışız ve belli değil ne olup olmayacağı. Eşimle boşanma davam sürüyordu, ayrı yaşıyorduk kağıt üstünde evliydik. 3-4 aydır eşimle ayrı olduğumuz dönemde bu olay gerçekleşti.  O dönemde geldim ama bu ilişki öyle aşkla başlamadı. Çalışma fikri ile başladı ama belki de aklımıza sokanlar yüzünden oldu.

O dönem şöhretli bir kadına aşık oldu eşini çocuklarını bıraktı geldi dendi bu sözler şimdi size ne ifade ediyor?

 İftira tamamen o zaman da söyledim yine söylüyorum. Kör öldü badem gözlü oldu gibi bir durum oldu.

Şöhretli bir kadınla ilişki yaşamanın bedeli diyebilir miyiz?

Göz önünde olmasaydım evliliğim böyle mi bitecekti? Hayır asla böyle olmayacaktı, karşı tarafı kışkırtanlar oldu. Erol Köse o dönem Seda ile problemleri olduğu için ortalığı karıştırmak adına, karşı tarafa telefonlar etti. Benim aileme ulaşıp ortalığı karıştırıcı laflar etti tabii onlar da nereden bilsinler böyle bir telefon gelince inandılar.

Hayatta keşke şunu şöyle yapmasaydım dediğiniz şeyler var mı?

Ben geçmişte yaşamıyorum keşke lerim yok, geçmişte yaşadıklarımdan da pişmanlıklarım yok.

Hayatınızın aşkını bulacağınıza inanıyor musunuz?

Her zaman bir umut var. Gerçek aşkı buldunuz mu diye sorsanız bu güne kadar, hayır bulmadım. Aşk ondan sonrasına dokunamamak, ondan sonra nefes alamamak bana göre aşk çok yüce bir şey.

Sizin için daha ümit var o zaman ?

Daha yaşım genç 34 yaşındayım 60 a kadar bulurum herhalde....