Maç ortada, sonucu kararsızlar belirler... Oy verseydim Uğur Dündar'a verirdim

Güncelleme:

Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Maç ortada, sonucu kararsızlar belirler... Oy verseydim Uğur Dündar'a verirdim

Yarın Fenerbahçe için önemli bir gün. Demokratik bir seçim olacağını bilerek Yüksek Divan Kurulu üyelerine ve camiaya hayırlı uğurlu olsun diyorum. Adaylar Nail Kır, Sait Yılmaz, Uğur Dündar ve Vefa Küçük’e da başarılar diliyorum. 

Bu seçimler camiada aslında çok hareketli geçmezdi, stabil yürürdü. Fakat bu sefer Uğur Dündar ismi seçimler hareketlendirdi. Dedikodular havada uçuştu… Yok “Vefa Küçük, Ali Koç’un adayı”, yok “Uğur Dündar Aziz Yıldırım’ın adayı” söylentileri ayyuka çıktı. Resmen camia içindeki bu söylentiler bu YDK seçimlerini bir “Bilek Güreşi”ne döndürdü. 

Kim kimi desteklerse desteklesin ortada bir gerçek var, önemli olan Fenerbahçe’nin kazanması. Aziz Yıldırım gibi “cesur yürek bir kişinin” gelecek başkanlık seçimleri için Uğur Dündar’la nabız yokladığına inanılır mı?.. Ayrıca benim bildiğim Aziz başkan çıkar aday olur, böyle yoklamalara ihtiyaç duymaz. Hele Uğur Dündar gibi bir efsanenin Aziz Yıldırım’ın desteğine ihtiyacının olabileceği mümkün mü?. Uğur ağabeyinde Fenerbahçeliliğinin yüceliğini herkes bilir… 

Başkan Ali Koç’un Vefa Küçük üzerinden camiada bu şekilde (!) güven tazeleme araştırması yapması imkansız. Çünkü Ali Koç başkanın halen genel kurulda kredisi var henüz dibe vurmadı. Evet bu dedikodular o kadar yoğun ki, insan istemese de “acaba mı?” diyor.

ilk etapta ben de kandım bu söylentilere ama gerçekleri öğrenince geri adım attım bu görüşlerim ortaya çıktı. Bir kere ağır bir ameliyat geçiren Aziz Yıldırım başkana Allah acil şifalar versin duacıyım. Böyle bir durumdayken dedikodu bazındaki “seçim kumpaslarıyla“ uğraşması beklenemez. 

Ali Koç başkanın da bu işlere girmesi düşünülmez. Hah tabi ki, Ali beyin gönlünde Vefa bey, Aziz beyin gönlünde Uğur bey olabilir. Bunlar normal. İki başkan böyle düşünürken YDK üyeleri Nail bey veya Şevket Yılmaz’ın kardeşi Sait beyle bir sürpriz yapabilir. Çünkü burası Fenerbahçe; demokrasinin zirvesi bir kulüp. 

Şimdi uzatma kim diyorsun derseniz? Vefa Küçük agresifliğinden ve gergin konuşmalarından kaybederse kaybeder. Uğur Dündar ağabeyimizin İzmir’de yaşıyor olması minik bir handikap seçilirse İstanbul’daki evine taşınır sanırım. Zira son konuşmasındaki çok çok olumlu vaatlerini yapması için Uğur ağabeyin kulüpte çokça mesai harcaması gerekiyor. 

Kısacası; Maç ortada, kararsızların sandık başındaki son kararı başkanı bugün belirler. Ben ydk üyesi olup oy verseydim; Hakkımı Uğur Dündar’dan yana kullanırdım.

Diğer Yazıları
Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali ?
Gerçekleri söyle bize Jorge Jesus
Fenerbahçe şampiyon olamaz!
Cristiano Ronaldo Türkiye'ye gelir mi!