VUR, KIR, YAK, PARÇALA, ÖLDÜR..

Güncelleme:

Küçükken rahmetli babam bana, “Şiddetle hiç bir sorun çözülemez, hak alınamaz. Daima sakin ve barışcı ol. Öfkeyle kalkan zararla oturur “ diye öğretmişti.

Rahmetli peder hayatta olsaydı ve PKK’nın ves sempatizanlarının şiddet ve terör ile elde ettiği kazanımları görseydi herhalde “ Pardon evlat, şiddet ve terörle kazanmak Türkiye’de pekala mümkünmüş. Seni yanılttığım için beni affet “ derdi.

40.000 kişinin ölümüne neden olan PKK, terör ile amacına ulaşmak üzere. Türkiye’nin bölünmesi için geriye sayım hızla sürüyor.. Devletin resmi görevlileri Apo ile İmralı’da “Yeni Türkiye” için” pazarlık yapıyor. YSK’nın aldığı – bence de yanlış – bir karar sonucu ayaklanan ve ülkede terör estiren PKK yandaşları YSK’ya 48 saatte geri adım attırıyor.

Hani terör ve şiddet ile sonuç alınmıyordu ?

Bal gibi alınıyormuş...

Bir de zavalı liseli öğrencilere bakın.

YGS sınavında 40 çeşit şifre uygulandığı ÖSYM tarafından bile kabul edilmesine rağmen, ne sınav iptal oluyor, ne de sınav yeniden yapılıyor. Çünkü Devlet büyükleri “ Biz tatmin olduk “ diyor.

Bizim saftirik liseli gençler ise, ellerinde pankartla yürüyüp, gitar çalarak, barışcıl protestolar yapıp, alkıllarınca hak arıyor.

Ah benim saftirik liseli kardeşlerim...

Hak böyle mi alınır ?

Bakın önünüzde kapı gibi bir PKK ve sempatizanları örneği var.

Neden onlar gibi yapmıyorsunuz ?

Önce yüzünüzü bir güzel örtün. Sonra boş bir şişeye benzin doldurun, ağzını paçavra ile tıkayın ve fitili yakıp ister polise, ister dükkana sallayın.

Aman dikkat, sakın boş rakı şişesi kullanmayın, polis hemen yakalar. 21 yaşın altında olduğunuz için alkol yasak !

Sakın ha içinde insan olan otobüslere molotof kokteyli atmayın. PKK’lılar hemen “ Bu işin telifi bizde “ diyerek sizi “ Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi “ne şikayet eder, valla ben bile sizi kurtaramam. ( Sahi, PKK’lı katillerin attığı molotof sonucu otobüste yanarak ölen Serap kızımız, eğer yaşasaydı bugün kaç yaşında olur du ? )

Hakkınızı almak için attığınız molotof kokteyli, çok ses getirmeli. Mesela gidin Zeynep Kamil Hastanesine, yeni doğan bebeklerin bulunduğu bölüme molotof atarak, bebekleri yakın. Çok ses getirir, sınavın iptali banko.

Bakın, PKK yandaşları Atatürk Heykelinin üstüne Apo’nun resmini astı. Sizin onlardan neyiniz eksik ? Ama yaratıcı olun, siz daha çok ses getirecek, farklı bir iş yapın ve muhakkak popüler kültür unsurlarını kullanın.

Mesela Atatürk Heykelinin üstüne TV reklamlarında “ 11833 “ diye “ kıvırtan eşcinsel kılıklı adamın resmini asın. Herkes bu olayı konuşur, sınav hemen iptal olacağı gibi, hepinize anında istediğiniz üniversitenin diploması verilir.

Hadi liseli gençler, PKK ve sempatizanlarından neyiniz eksik ?

VUR, KIR, YAK, PARÇALA, ÖLDÜR...

TÜRKİYE’DE HAK BÖYLE ALINIR !

Aydın Özdalga