Ahbap müzisyenlerin faturalarını ödeyecek

Ahbap müzisyenlerin faturalarını ödeyecek
Güncelleme:

Pandemi nedeniyle mesleklerini yapamayan müzisyenler geçim derdiyle mücadele ediyor. Sanatçı Haluk Levent, işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan faturalarının Ahbap tarafından ödeneceğini duyurdu.

Müzisyenler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uygulanan kısıtlamalar nedeniyle mesleklerini yapamıyor. Geçimlerini sağladıkları mesleklerini yapamayan müzisyenlerin pandemi mücadelesine maddi zorlukla mücadele ekleniyor.

Ünlü müzisyen Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Platformu’yla birlikte pandemi döneminde işsiz kalan müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent şu ifadeleri kullandı:

"Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL’ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara’ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız. Sevgili Müzisyenler! Sevgili sahne emekçileri! Rodi, sesçi, ışıkçı kardeşlerim. 400 TL’ye kadar olan faturalarınız için aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz."

Ahbap müzisyenlerin faturalarını ödeyecek - Resim : 1