Cem Yılmaz’dan şaşırtan paylaşım

Cem Yılmaz’dan şaşırtan paylaşım
Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından Netflix’in "Türkiye’de en çok izlenen 10 yapım" listesinin görselini paylaşarak son gösterisine gelen eleştirilere "Cem bitmiş" diyerek yanıt verdi.

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, 31 Aralık 2021'de Netflix’te yayınlanan "Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus" gösterisine gelen eleştirilere yanıt verdi. Twitter hesabından Netflix’in "Türkiye’de en çok izlenen 10 yapım" listesinin görselini paylaşan Yılmaz, "Top 10 in Turkey!! 3-Witcher bozdu 2-Look Up yaramaz 1-Cem Bitmiş" yazdı. 

Yılmaz 1 Ocak'ta yaptığı paylaşımında da, "Yılbaşı gecesinde gösterimi izleyip gülen neşelenip tebrik eden herkese teşekkür ederim. Gülecek hiçbir şey kalmadığında bugünler daha da kıymetli olacak. Komedyenlerin en tatlı tarafı, onları sevmeme özgürlüğünüzün olması. Bunun tadını çıkarmalısınız. Pandemi forever" ifadelerini kullanmıştı. 

CEM YILMAZ: DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS

Komedyen Cem Yılmaz, Diamond Elite Platinum Plus gösterisi kapsamında çıktığı turneyi 31 Aralık 2021’de dijital ortama taşıdı. Başından beri kapalı gişede olan ve komedyenin Netflix ile yaptığı anlaşmayla 190 ülkede yayınlanan gösteri, sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kişi gösteriyi ve esprileri beğenmediğini dile getirdi.