Çocukluk arkadaşıyla evliliği 8 yıl sürdü

Çocukluk arkadaşıyla evliliği 8 yıl sürdü
Güncelleme:

Dillere destan bir düğünle evlenen, 7 yaşından beri arkadaş olan Murat-Beyza Arslan çifti geçtiğimiz haftaboşandı.

Ekim 2009'da dillere destan bir düğünle dünya evine giren, 7 yaşından beri arkadaş olan Murat-Beyza Arslan çifti, geçtiğimiz hafta tek celsede boşandı.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

"(Son zamanlarda sosyetik çiftlere bir haller oldu; ardı ardına mutsuz evlilikler ve boşanma haberleri duyuyorum) diye yazmıştım geçen hafta. En son öğrendiğim ise gerçekten herkesi şoke edecek türden! Ekim 2009'da Four Seasons Hotel'de dillere destan bir düğünle evlenen Murat-Beyza Arslan çifti, geçen hafta tek celsede boşandı! Evet, yanlış okumadınız. Her fırsatta, 7 yaşından beri arkadaş olduğu Murat Arslan ile evlenerek mutluluğu yakaladığını söyleyen bir çocuk annesi Beyza Arslan'ın çocukluk arkadaşı ile yaptığı evlilik tek celsede bitti.

GEÇEN YIL HACI OLMUŞTU

Geçtiğimiz Eylül'de yakın arkadaşı Berrin Zorlu ile Hac'a gidip sosyetenin en genç hacılarından biri olan Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Arslan ile Murat Arslan'ın arasının limoni olduğunu duymuştum, ancak her çift arasında yaşanabilecek kısa süreli bir tatsızlık olduğunu düşünmüştüm. Meğer durum oldukça ciddiymiş! Umarım şık bir şekilde boşanmayı başarabilmişlerdir ve ikisi için de hayırlısı olur."

Sabah