Çukur'un Yamaç'ı Arka Sokaklar'dan çıktı

Çukur'un Yamaç'ı Arka Sokaklar'dan çıktı
Güncelleme:

“Muhteşem Yüzyıl”, “İçerde”, “Çukur”, “Yedinci Koğuştaki Mucize” gibi yapımlarla karşımıza çıkan Aras Bulut İynemli'nin “Arka Sokaklar” dizisinde de rol aldığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, geleceği çok parlak bir öğrenciyken abisi Orçun İynemli’nin yolundan giderek oyuncu olmaya karar verdi. İTÜ Uçak Mühendisliği bölümünde okurken reklamlarda oynamaya başlayan oyuncunun şansı çabuk döndü! Bir reklam filmi setinde usta yönetmen Zeynep Günay Tan’ın dikkatini çeken oyuncu, efsane dizi “Öyle Bir Geçer Zaman ki” için seçmelere davet edildi. Mete rolünü kapan oyuncu, sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibiydi!

Daha ilk projesinde bu kadar öne çıkmayı başaran bir oyuncunun başrollere geçişi de çabuk oldu tabii ki! İlk dizisinin ardından “Muhteşem Yüzyıl”, “İçerde”, “Çukur”, “Yedinci Koğuştaki Mucize” gibi yapımlarla karşımıza çıkan Aras Bulut İynemli, artık ülkenin en önemli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Ama öğrendik ki, ünlü oyuncunun ilk dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki” değilmiş!

Çukur'un Yamaç'ı Arka Sokaklar'dan çıktı - Resim : 1

Türk televizyon tarihinin en uzun süren dizilerinden birisi de “Arka Sokaklar”. 2006’dan beri süren polisiye dizi, her bölümde farklı olaylara sahne olduğu için sık sık yardımcı oyuncu ve figüranlara yer veriyor. Dolayısıyla, bugünün en ünlü oyuncularının çoğu zamanında “Arka Sokaklar” setinin tozunu yutmuş durumda!

Kimse beklemiyordu! Cem Yılmaz’dan şaşırtan Zeki Müren paylaşımı!Magazin
Meğer bir dönem dizide rol alan figüranlardan birisi de Aras Bulut İynemli’ymiş. Dizinin 122. bölümünde yer alan ünlü oyuncu, “Mete” olmasına daha 4 yıl varken bu diziyle setlere adım atmış.