Danilo Zanna'dan Sıla açıklaması

Danilo Zanna'dan Sıla açıklaması
Güncelleme:

Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Eltilerin Savaşı' filminin galası, önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleşti. Galaya katılan İtalyan şef Danilo Zanna, ünlü şarkıcılar Demet Akalın ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan ve kendi isminin de geçtiği 'takipten çıkarma' krizi ile ilgili konuştu.

'Eltilerin Savaşı' filminin galasına; oyuncu kadrosunun yanı sıra Barış Arduç, Demet Akbağ, Ezgi Mola, Hasibe Eren, İbrahim Büyükak, Gökçe Bahadır, Yasemin Kamhi, Güliz Onursal, Maria Anastasiyeva, İrem Sak, Mert-İdil Fırat, Bartu Küçükçağlayan, Caner Özyurtlu, Sarp Apak, Sinem Güven, Öykü Karayel-Can Bonomo gibi ünlü isimler boy gösterdi. İtalyan şef Danilo Zanna, geceye elinde çiçeklerle katıldı.

Milliyet gazetesinden Emrah Akçaay'ın haberine göre Sıla Gençoğlu'nun, sosyal medyada Demet Akalın'ı takipten çıkarmasının nedeni olarak lansa edilen İtalyan şeften flaş bir açıklama geldi.

HAZER AMANİ SORUSUNA CEVAP

Danilo Zanna, "Demet Hanım, 'MasterChef' programına geldi. Muhteşem yemekler yaptı. Ona bayılıyoruz zaten, muhteşem biri. Kocası Okan muhteşem yemekler yapıyor, Demet Hanım'ın biraz idman yapması lazım. Hazer abiyi ben daha önceden tanımıyordum. Bir şehri ziyaretimde tanıştım. Şekerpare gibi bir adam" dedi.

"SILA'NIN HAYRANIYIZ"

Türkiye'de büyük hayran kitlesine sahip olan sempatik şef, "Sıla'nın büyük hayranıyız. Çıkan haberleri gördüm. Bu konuyu tam bilmiyorum, fazla cevap veremiyorum. Ben herkesi seviyorum, hepsini seviyorum. Kötü bir şey yok abiler" ifadelerini kullandı.

"DANILO'YU PAYLAŞTIM, ONA KIZMIŞTIR"

Sıla, eşi Hazer Amani'nin yerine 'Masterchef Türkiye' yarışmasında jüri olan Danilo'yu sosyal medya hesaplarında paylaştığı için Demet Akalın'ı takipten çıkardığı iddia edilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanan Demet Akalın, "Sıla'yı seviyorum, takipten çıkarmanın tamamıyla eşiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Sosyal medya hesabımda şef Danilo’yu paylaştım, belki ona kızmıştır. Sıla’yı arayıp ‘Beni neden takipten çıkardın?’ diye sormadım, sormam da" şeklinde konuşmuştu.

Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sıla, sonrasında Demet Akalın'ı yeniden takip etti. Böylece ikilinin arasındaki takip sorunu son buldu.

Hazer Amani-Sıla Gençoğlu çifti, 13 Ocak'ta dünyaevine girmişti. Sıla'nın nikah şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani'nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ve Kemal İnal yapmıştı.

Milliyet