Emre Kınay İstanbul trafiğine böyle isyan etti: Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum!

Emre Kınay İstanbul trafiğine böyle isyan etti: Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum!
Güncelleme:

Ünlü oyuncu Emre Kınay, İstanbul'un çileli trafiğine adeta isyan bayrağını çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 700 metre ilerideki evine 1.5 saatte ulaşamadığını belirterek tepkisini dile getirdi

Ünlü oyuncu Emre Kınay, İstanbul trafiğinde beklediği anlarda sosyal medyada canlı yayın açarak adeta alev püskürdü. Bir buçuk saatte 700 metre ötedeki evine ulaşmadığı söyleyen Kınay, "Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b.ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b.ka gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!" diye konuştu.

 "REZİLLİK YA REZİLLİK"

Sözlerini sürdüren Kınay, şu ifadeleri kullandı: "Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana! Bir tane! Yol yok, evine gidemezsin, trafik b.k, her şey b.k ,herkes çok biliyor ama!

 "ONDAN SONRA YOK İMAMOĞLU'NA LAF ETTİ"

Ondan sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu?'"

"ALLAH KAHRETSİN TOPUNUZU"

Bir süre sonra Kınay, canlı yayını "Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah! Bakın başınızın çaresine, allah kahretsin topunuzu, topumuzu!" dedi.

text-ad
Etiketler emre emre kınay isyan
CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturmalarının itirafçısı konkordato ilan etti CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturmalarının itirafçısı konkordato ilan etti Türkiye'nin 2 ünlü markasının 2 ürünü için acil piyasadan toplatma kararı! Türkiye'nin 2 ünlü markasının 2 ürünü için acil piyasadan toplatma kararı! Türkiye'nin gökyüzündeki yerli gücü KARGU'lar sürü operasyonu kamerada! Türkiye'nin gökyüzündeki yerli gücü KARGU'lar sürü operasyonu kamerada! ''Cumhurbaşkanı'nın biri Kürt, biri Alevi yardımcısı olsun'' diyen Bahçeli hakkında suç duyurusu ''Cumhurbaşkanı'nın biri Kürt, biri Alevi yardımcısı olsun'' diyen Bahçeli hakkında suç duyurusu Çeçen lider Kadirov Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi geçirdi Çeçen lider Kadirov Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi geçirdi Güzel oyuncu ''58 yaşında olduğuma kim inanır'' dansıyla olay oldu Güzel oyuncu ''58 yaşında olduğuma kim inanır'' dansıyla olay oldu Benzin ve motorin derken... Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geliyor Benzin ve motorin derken... Akaryakıt fiyatlarına bir zam daha geliyor Wanda Nara'nın kankası paylaştı: Icardi'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraf ortalığı karıştırdı! Wanda Nara'nın kankası paylaştı: Icardi'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraf ortalığı karıştırdı! Pınar Altuğ'dan yıllar sonra gelen itiraf: Sette bir anda içeri girip dudaklarımdan öptü Pınar Altuğ'dan yıllar sonra gelen itiraf: Sette bir anda içeri girip dudaklarımdan öptü ''Serdar Ortaç hayatını kaybetti'' iddiası gündeme bomba gibi düştü! ''Serdar Ortaç hayatını kaybetti'' iddiası gündeme bomba gibi düştü!
Tatlıcı kardeşlerin 4 milyar Dolarlık miras davasında FETÖ iddiası! Tatlıcı kardeşlerin 4 milyar Dolarlık miras davasında FETÖ iddiası! PKK'nın silah yakmasının ardından bir seçim anketi daha PKK'nın silah yakmasının ardından bir seçim anketi daha Bitmek bilmeyen her geçen gün daha da artan sıcakların nedeni belli oldu Bitmek bilmeyen her geçen gün daha da artan sıcakların nedeni belli oldu Esra Erol - Ali Özbir çiftinin minik çocukları gören herkesi şaşırttı Esra Erol - Ali Özbir çiftinin minik çocukları gören herkesi şaşırttı Şeyma Subaşı Brezilyalı model Marlon Teixeira'dan da ayrıldı... Şeyma Subaşı Brezilyalı model Marlon Teixeira'dan da ayrıldı... 0850'li telefonlardan arayan vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak ''pes'' dedirttti! 0850'li telefonlardan arayan vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak ''pes'' dedirttti! Yangında şehit olan kahramanların son görüntüleri ortaya çıktı Yangında şehit olan kahramanların son görüntüleri ortaya çıktı Kuruluş Osman'a veda eden Burak Özçivit'i gören tanıyamadı Kuruluş Osman'a veda eden Burak Özçivit'i gören tanıyamadı Hapsi istenen ünlü oyuncu kendisini Erdoğan'ın sözleriyle savundu Hapsi istenen ünlü oyuncu kendisini Erdoğan'ın sözleriyle savundu Süper Lig'in 23 yaşındaki golcüsü İngiltere yolcusu Süper Lig'in 23 yaşındaki golcüsü İngiltere yolcusu