Evine yaklaşamayacak !

Evine yaklaşamayacak !

Gazeteci sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Muharrem Saruhan Hünel'e koruma kararı verildi.

Gazeteci sevgilisi E.S.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Karagül dizisinin ünlü oyuncusu Muharrem Saruhan Hünel'e mahkeme, koruma kararı verdi. Karara göre, dayak yediğini iddia eden eski sevgili, 6 ay boyunca Hünel'in konutuna dahi yaklaşamayacak.

ÜNLÜ OYUNCUYA 6 AY YAKLAŞAMAYACAK

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın önleyici tedbir talebi üzerine İstanbul Anadolu 2. Aile Mahkemesi; Saruhan Hünel'in eski sevgilisi E.S.'nin, 6 ay süreyle Muharrem Saruhan Hünel'e karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, Hünel'in bulunduğu konuta, okula, iş yerine ve yakınlarına yaklaşmamasına, E.S'nin 6 ay süreyle Saruhan Hünel'i iletişim araçları ile rahatsız etmemesine karar verdi.

10 GÜNE KADAR HAPİS CEZASI VAR

Kararın birer suretinin taraflara tebliğ edilmesini isteyen mahkeme kararına göre, hükmolunan tedbire karşı davranılması halinde, aykırılığın ağırlığına göre 3 günden 10 güne kadar hapis cezası uygulanacağı bildirildi. Ayrıca aykırılığın her tekrarında ise ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığına göre hapis süresinin 15 günden 30 güne kadar verilebileceği kaydedildi.