Final yapmadan veda eden Arka Sokaklar'ın yerine yarışma programı geliyor

Final yapmadan veda eden Arka Sokaklar'ın yerine yarışma programı geliyor
Güncelleme:

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, geçtiğimiz aylarda final yapmadan yayından kaldırılmıştı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin yerine ''Yıldız De Bana'' isimli program ekrana gelecek.

Başrollerini Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, yıllardır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Geçtiğimiz aylarda ara verilen dizi, final dahi yapmadan apar topar yayından kaldırıldı. Vedasıyla hayranlarını yasa boğan dizinin yerine gelecek olan proje de netleşti.

YILDIZ DE BANA YARIŞMASI GELİYOR
Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Arka Sokaklar'ın yerine cuma akşamları Yıldız De Bana yarışması yayınlanacak. Hülya Avşar ve Hamdi Alkan'ın yer alacağı yarışmada oyunculuk sektörüne yeni yetenekler seçilecek. Toplam 18 yarışmacının olacağı Yıldız De Bana'nın 31 Mart akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncusu Zafer Ergin, final kararıyla ilgili "Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı" demişti.

Final yapmadan veda eden Arka Sokaklar'ın yerine yarışma programı geliyor - Resim : 1