Haluk Levent’ten ''dolandırıcı'' diyen Deniz Akkaya’ya 5 milyon TL'lik tazminat davası

Haluk Levent’ten ''dolandırıcı'' diyen Deniz Akkaya’ya 5 milyon TL'lik tazminat davası
Güncelleme:

Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, eski manken ve sunucu Deniz Akkaya'nın kendisi hakkındaki ifadelerine yanıt verdi ve Akkaya'ya 5 milyon liralık tazminat davası açacağını ve gelirini depremzedelere bağışlayacağını söyledi.

Sanatçı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin güvenilirliğini sorgulayan ve kendisini insanları dolandırmakla suçlayan eski manken ve sunucu Deniz Akkaya'ya 5 milyon liralık tazminat davası açacağını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu çok sayıda ilde yardım faaliyeti yürüten ve son dönemde başta MHP lideri Devlet Bahçeli olmak üzere AKP'li bazı isimlerin de hedef gösterdiği Haluk Levent, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Deniz Akkaya'nın iddilarına yanıt verdi.

Kendisinin yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafını paylaşarak "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir" ifadelerini kullanan Akkaya'ya yanıt veren Levent, "Sayın Cumhurbaşkanımızla da fotoğrafı olan Sezgin Baran Korkmazın bütün parasını Ahbap üzerinden akladığımı yazıyor Deniz Akkaya. Yahu bu devletin denetimcileri , MASAK ı , istihbaratı yarım akıllı mı? Siz biliyorsunuz da onlar bilmiyor?" ifadelerini kullandı.

Sezgin Bran Korkmaz ile birlikte yer aldığı sahnenin bir yardım faaliyeti üzerine gerçekleştiğini aktaran Levent, sahne ücreti almadığını söleyerek yardım ulaştıırlan ailelerin bilgisini verdi.

Levent ayrıca, kendisini 'dolandırıcı' olmakla suçlayan Akkaya'ya, 5 milyon liralık tazminat davası açacağını kaydetti.

Levent'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar,evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsap hatlarımız çığlık çığlığa . Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum Zamana yazık değil mi?

Sayın Cumhurbaşkanımızla da fotoğrafı olan Sezgin Baran Korkmazın bütün parasını Ahbap üzerinden akladığımı yazıyor Deniz Akkaya. Yahu bu devletin denetimcileri , MASAK ı , istihbaratı yarım akıllı mı? Siz biliyorsunuz da onlar bilmiyor ?

Bu sayfada 7 yıldır heyyooo deyip menemen yapıyorum pasta yapıyorum evlerde günümü geçiriyorum dayanışma adına. Bir gün Sezgin Baran aradı. Şirketimizin gecesine çıkar mısın dedi. Kaç lira olur dedi. Ben de ben para almayayım sen 5 ailenin tüm sıkıntılarını çöz dedim! Çözdü.

İşte o paylaşımlar:

Deniz Akkaya'nın Haluk Levent paylaşımları

Deniz Akkaya'nın Haluk Levent paylaşımları

Haluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlar

Haluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlarHaluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlarHaluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlarHaluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlarHaluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlarHaluk Levent'in Deniz Akkaya'ya yanıt verdiği paylaşımlar