İbrahim Büyükak'tan flaş 3 Adam açıklaması

İbrahim Büyükak'tan flaş 3 Adam açıklaması
Güncelleme:

Baba olmaya hazırlanan ünlü komedyen İbrahim Büyükak, "3 adam" grubu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Oğullarını 3 ay sonra kucaklarına alacak olan İbrahim Büyükak ile Nurdan Büyükak çifti, hafta içi özel bir hastanedeydi. Nurdan Büyükak dışarıda eşini beklerken görüntülendi. Nurdan Büyükak doğum hazırlıklarından bahsetti. 

İbrahim Büyükak, “3 Adam grubundan ayrıldığımdan beri hayat daha pozitif ilerliyor” dedi. Ünlü komedyen Demet Özdemir’le beraberlik yaşayan 3 Adam grubundan Oğuzhan Koç’un ise baba olmaya şu dönemde sıcak bakmadığını anlattı.

Ünlü komedyen bir gün sonra ise aynı zamanda ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu “İlginç Bazı Olaylar” adlı dijital dizisinin montaj stüdyosundan çıkarken kameramıza takıldı. İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç’la ilgili sözlerine de açıklık getirdi. İbrahim Büyükak oğlunun daha doğmadan evi ele geçirdiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan İbrahim Büyükak’ın yakın dostu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler perşembe günü, saat 13.12’de 2. oğulları Mete’yi kucaklarına aldı. 53 santim ve 3 kilo 715 gram olarak dünyaya gelen bebeğinin eşine olan benzerliğine dikkat çeken Berfu Yenenler, “Evde artık 3 Eser olucak... Orijinal Eser, Kıvırcık emmi Eser, Küçük emmi Eser” paylaşımı yaptı.

Berfu Yenenler, ayrıca büyük oğlu Kuzey’in kardeşiyle ilk karşılaşma anında yaşadığı duyguları da şu satırlarla ifade etti:

“İlk karşılaşma... Şimdiye kadar olan ve muhtemelen önümüzdeki günlerde başımıza gelecek türlü zorluğa rağmen sırf şu görüntü için bir ay durmadan mutluluktan ağlayabilirim...”