Karahan Çantay yaşamını yitirdi

Karahan Çantay yaşamını yitirdi
Güncelleme:

Manken ve oyuncu Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Çantay'ın cenazesinin 2 gündür Tayland'daki hastaneden alınmadığı iddia edildi.

Bir hemşirenin Çantay'ın matematik öğretmenliği yaptığı okulun Facebook grubuna yazdığı bir notta eski modelin hayatını kaybettiği, cenazesinin Malezya sınırındaki bir hastanede olduğu öne sürülmüştü.

Haber, NTV'nin ulaştığı Türkiye'nin Bangkok Büyükelçiliği yetkilileri tarafından doğrulandı.

Karahan Çantay'ın Tayland'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği iddiası! Karahan Çantay kimdir?
48 yaşındaki Çantay'ın cenazesinin Türkiye'ye nakledilmesi için çalışmalara başlandı. Eski modelin motorsikletle kaza geçirdiği belirtiliyor.

1973 doğumlu Karahan Çantay, 1995'te Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilmişti. Çantay, o yıllarda rol aldığı dizi ve kliplerle tanınmıştı.

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR? 

1990'lı yılların en ünlü erkek modellerinden biri olan Karahan Çantay, 21 Aralık 1973 yılında Balıkesir'de doğdu.

Karahan Çantay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü son sınıfında öğrenciyken 'Mr.Turkey 95' yarışmasına katılarak Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçildi. Şarkıcı Sibel Can ile yarışmanın final gecesinde tanıştı.

Tacını giydiren Sibel Can'nın daha sonra bir klibinde oynadı, televizyon dizisi çekti. İspanyol aktör Antonio Banderas'a benzerliğiyle dikkat çeken ve 21 yaşında şöhreti yakalayan Çantay, bir yıl sonra yapılan Mr World '96 Dünya Erkek Güzellik Yarışması'nda 3'üncü oldu. Çantay, Japonca biliyor ve Uzak Doğu'ya ilgi duyuyordu.


Çantay, birçok ünlü isimle birliktelik yaşadı ve medyatik olduğu dönemde uyuşturucu ticaretinden yargılanarak cezaevine kondu. 

 

Etiketler karahan çantay