MasterChef All Star'da yeni formatın ilk kazananı belli oldu

MasterChef All Star'da yeni formatın ilk kazananı belli oldu
Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde yarışmacılar yeni formatla haftaya başlarken, yeni formatın ilk kazananı belli oldu.

Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef All Star yarışmasında dün akşam kaptanlık oyunu oynandı. 

Yarışma başlamadan şef Somer Sivrioğlu, formatta bir yenilik olduğunu duyurdu. Sivrioğlu, ''Bu hafta itibariyle mavi takım kaptanı kırmızı takım kaptanını seçecek ve aralarında bir challenge gerçekleştirilecek. Bu gece sonunda ilk challenge olacak. Kazanana da çok büyük bir avantaj geliyor. Haftanın sonunda kazanan kaptan, çok önemli bir ödülün sahibi olacak" diye konuştu.

Bu seneki yarışmada ilk kez dün akşam uygulanan kaptanlık düellosu öncesinde şefler yarışmacılardan ilk aşamada mantı yapmalarını istedi.

Mantıda en başarılı olan isimler; Sergen, Eren, Cemre, Esra, Hasan, Barbaros, Kıvanç, Dilara ve Tahsin oldu. Dokuz yarışmacı arasından mavi takım kaptanlığını Cemre kazandı.

Cemre karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Dilara'yı seçti. 

Mavi takım
Cemre - Kaptan
Alican
Esra
Batuhan
Metin
Barbaros
Tanya
Barış

Kırmızı takım
Dilara - Kaptan
Hasan
Tahsin
Kıvanç
Tolga
Ayaz
Sergen
Eren
57

Kaptan Cemre ve kaptan Dilara, All Star'ın ilk düellosuna çıktı. Şefler iki isimden de yarım saatte 12 adet İzmir bombası yapmalarının istedi.

Kaptanlık düellosunu Cemre kazandı.

Düelloyu kazanan yarışmacı, kırmızı takımdan istediği bir oyuncuyu mavi takıma transfer edebilirken kendi takımından da bir oyuncuyu karşı takıma gönderdi.

 Cemre, ''Zorunda olduğum için...'' diyerek kendi takımından Barış'ı kırmızı takıma göndererek yerine Kıvanç'ı kendi ekibine dahil etti.