Sadakat ve iyilik ulaşılmaz oldu

Sadakat ve iyilik ulaşılmaz oldu
Güncelleme:

Asena Erkin sosyal medya hesabından 2016 yılından beklediklerini şöyle sıraladı.

Eşi Caner Erkin’le arası geride bıraktığımız yıl boyunca zaman zaman açılan Asena Erkin, haklarında çıkan boşanacaklar iddialarını sürekli olarak yalanladı. 2015’in son günlerinde basın danışmanları aracılığıyla bu iddialara yanıt veren Asena Erkin, tüm bu açıklamalara rağmen eşi Caner Erkin’le uzunca bir süredir birlikte görüntü vermiyor.

Belki de bu yüzden magazin camiası, açıklamalarıyla eylemleri farklılık gösteren Asena Erkin’in her hareketini ve açıklamasını yakından takip ediyor. Sosyal medya hesabından bir yeni yıl mesajı paylaşan Asena Erkin, 2016’dan istediklerini şöyle sıralamış:

“Görevlerimizi yapmanın adı iyilik… İnsan olmanın adı sevap… Sevdiğin insana bağlı olmanın adı sadakat… İnsan satmamanın adı vefa… Doğruları söylemenin adı cesaret… Paylaşmanın adı cömertlik… Sevgi dolu, vicdanlı olmak gibi erdemler birer marifet oldu. Herkesin zaten yapması gereken şeylere bir isim takıldı ve hepsi ulaşılmaz oldu. 2016’da bunlara ulaşmak dileğiyle. Özgür olduğunuz, sağlıklı olduğunuz, başarılı olduğunuz, huzurlu olduğunuz, aşık olduğunuz bir 2016.”

Sözcü