Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi

Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi
Güncelleme:

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle özür diledi.

Dizi oyuncusu Selin Şekerci, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Emine Erdoğan'dan özür dileyen paylaşımlarda bulundu.

Şekerci, paylaşımında "Birkaç yıl önce yaptığım bir sosyal mecra paylaşımı ile ilgili Sayın Emine Erdoğan Hanım'a kendimi ifade etme şansı buldum, kendisinden özür diledim. Özrümü kabul ettiği ve beni anlayışla karşıladığı için yine bu mecradan kendisine teşekkürlerimi ve saygılarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.

Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi - Resim : 1

NE OLMUŞTU ?

Selin Şekerci, kişisel Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Şekerci mesajında, "Bunların hepsi, bu yalanlar sahtekarlıklar ve gidişleri yıllar sonra film olacak ve ben Emine Erdoğan'ı oynamaya talibim" ifadelerini kullanmıştı.

Selin Şekerci, Emine Erdoğan'dan özür diledi - Resim : 2

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR ?

1 Haziran 1988 yılında dünyaya gelen Selin Şekerci aslen İzmirlidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de alan Selin Şekerci İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi tamamlamıştır. 18 yaşında İstanbul'a gelen Şekerci dizi ve reklamlarda oynamaya başlamıştır.

1,68 boyunda ve 57 kilo olan Selin Şekerci 2009 yılında yayınlanan Melekler Korusun dizisiyle ünlenmiştir.

Seçiniz...