Survivor All Star'da ''elemesiz'' gece... Eleme sistemi değişti!

Survivor All Star'da ''elemesiz'' gece... Eleme sistemi değişti!
Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'ın son bölümünde ödül mücadelesiyle birlikte eleme düellosu vardı. Ancak sürpriz bir karar ile Survivor All Star'daki eleme sistemi değişti.

Tv8 ekranlarında ilgiyle takip edilen Survivor All Star'ın son bölümünde şaşırtan bir değişiklik oldu. Turabi - Sercan , Özgür - Bozok şeklinde belirlenen eleme düellosu eşleşmelerine rağmen bu hafta adaya veda eden olmadı.

Programın sunucusu Murat Ceylan Bozok'un sakat olduğu için raporlu olduğunu ve bu nedenle düelloya çıkamayacağını söyledi.

Yaşanan sağlık sorunu nedeniyle, potada yer alan Sercan, Turabi ve Özgür mücadele verdi.

6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, ilk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür: 6, Sercan: 4 Turabi: 6 sayıya ulaştı. Böylece eleme potasından Turabi ve Özgür çıkmayı başardı.

Bu sonuçla gecenin kaybedeni ise Sercan oldu. Böylece erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok düelloda karşı karşıya gelecek. Erkeklerde eleme düellosu ise 2 hafta sonra gerçekleşecek.

Ödül oyununu kazanan...

Eleme düellosundan önce kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Survivor ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı ödül oyununda yarışmacılar hız denge ve güç performanslarını sergiledi. Ada şartları için kritik önem taşıyan yiyecek ödülü için yarışmacılar parkurda adeta canını dişine taktı. Son etapta Ogeday-Ersin karşılaşması yaşandı. Havuz üzerinde asılı kalma parkurunda Ersin rakibine karşı sayı alarak ödülü kırmızı takıma kazandırdı. Böylece dün geceki ödülün sahibi kırmızı takım oldu.