Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor'da eleme adayları belli oldu
Güncelleme:

Final günü yaklaştıkça heyecanın da arttığı Survivor'da bu hafta Sercan, Nisa ve Evrim'den birinin adaya veda edeceği kesinleşti.

Survivor’da haftanın 3. eleme adayı 22 Haziran Pazartesi akşamı belli oldu. Dört buçuk ay süren mücadele sonunda Survivor 2020’de çeyrek finale kalmayı başaran Evrim, Yasin, Nisa, Cemal Can, Elif, Barış, Berkan ve Sercan arasında bireysel dokunulmazlık rekabeti başladı.

Survivor 2020'nin 115. bölümünde yarışmacılar, 3. bireysel dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. İlk olarak sıralamayı oluşturmak için parkurda tekli olarak süreye karşı yarıştılar. Süre sıralamasında birinci Nisa olurken son sırada Elif yer aldı. Bu sıralamaya göre Nisa – Elif, Cemal Can – Evrim, Yasin – Sercan, Berkan – Barış eşleşmesi ortaya çıktı.

 
Bu karşılaşmalardan sonra yarı finalde Nisa – Berkan, Yasin – Cemal Can eşleşmesi oluştu. Finale kalan isimler ise Cemal Can ve Nisa oldu. İki yarışmacı arasında geçen mücadele sonunda Survivor’da dokunulmazlığı kazanan Cemal Can oldu. Böylece Cemal Can, bu hafta ikinci kez dokunulmazlığı kazanmış oldu.

Survivor yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan güzel bir ödülün sahibi de oldu. Survivor 2020’de 3. dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can, seçtiği 3 arkadaşıyla birlikte noodle yeme şansı elde etti.
 
ELEME ADAYLARI

Survivor çeyrek finalde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Cemal Can, ilk eleme adayı olarak Evrim'in adını söyledi. Pazar akşamı ekrana gelen bölümde ise bireysel dokunulmazlığı Sercan kazandı ve eleme adayı olarak Nisa'yı gösterdi.

Yedi rakibini geride bırakan Cemal Can, dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Ada konseyinde Cemal Can, haftanın üçüncü eleme adayı olarak Sercan'ın söyledi.

Böylece bu hafta Sercan, Nisa ve Evrim'den birinin adaya veda edeceği kesinleşti. Survivor'da yapılan toplu sms oylamasına göre, bu üç yarışmacı arasından en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda edecek. Survivor'dan elenen isim 23 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan 116. bölümde belli olacak.