Zerrin Özer'in paylaşımı olay oldu

Zerrin Özer'in paylaşımı olay oldu
Güncelleme:

Bu yılın ocak ayında, evlendikten sadece 36 saat sonra boşanma kararı aldığı Murat Akıncı'dan anlaşmalı olarak boşanan şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa gelen yorumlar üzerine dikkat çekici bir paylaşıma imza attı.

Sosyal medya hesabını genellikle sahne aldığı mekanları duyurmak için kullanan 62 yaşındaki Zerrin Özer, geride bıraktığımız gün üzerinde filtre uyguladığı bir selfiesini takipçilerinin beğenisine sunmuş ancak bu karesine çok sayıda eleştiri almıştı.

Takipçilerinden filtreyi çok yoğun uyguladığı için ifadesinin değiştiği yönünde eleştiriler alan Zerrin Özer, yaptığı farklı bir paylaşımda içini döktü ve paylaşımına gelen yorumların kendisini nasıl etkilediğini anlattı.

İşte Zerrin’in o paylaşımı:

Bu gönderiyi Instagram'da gör

DİKKAT DİKKAT! Uyyy bundan önceki resme bayılmışsınız hahahhaa yani benim canlarım şaşırmış Nefrettt etmişsiniz😥bende anlamadım.Bu nasıl bir resim? Zerrin nerde dedimm😅hahahaaa( OYYYY ÖLEM SİZE) HAKLISINIZ TABİİİ😔😔😔😔😔😔😔Tabiki ben ne anlarım fotoshoptan hahahah. Uyyyy kızmışsınız bana o ışık ney?😡😡😡Zannedersin resmim uzaydan gelmişim gibi Vah Vah vah😔😔😔Özür dilerim. Ne bileyim ışık ve de çizgiler kapansın diye, ben işte anca böyle yaparım.OYSA NE GÜZEL GÜZELLEŞTİRİCİLER VARMIŞ! Amaniinnn kaldırmıyorum, bana kızmalarınızı göreyim de unutmayım diye.Sizi çooook seviyorummmm🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿☮️🤘🏻🥰😘🤲❤️🙏🧿👏😘🥰🤲❣️🔥❤️🙏🙏😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Zerrin Özer (@zerrinozerofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()