Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u sinirlendiren kargaşa !

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'u sinirlendiren kargaşa !
Güncelleme:

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen kongrede Ali Koç'un konuşma yaptığı sırada tribünlerde oturan üyeler arasında gerilim tırmandı.

Fenerbahçe’nin Ülker Stadı’nda gerçekleşen kongresinde gerginlik hat safhaya çıktı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un başkanlık için yarıştığı kongrede kürsüye ilk olarak Ali Koç geldi. Ali Koç’un konuşmasının son bölümünde tribünde oturan üyeler arasında gerilim tırmandı. Aziz Yıldırım’ın Ali Koç’u yanına çağırarak bir şeyler söylemesinin ardından olaylar çıktı. Ali Koç, üyeleri uyararak bu durumun Fenerbahçe’ye yakışmadığını söyledi. Aziz Yıldırım’ı da sinirlendiren olaylar Ali Koç’un konuşmasını yarıda bırakmasına neden oldu.

Ali Koç, kürsüden ayrılmadan önce “Başkan, ‘Bir tane arkadaşımın elini sıkmadın’ diyor. Haklı ama iş öyle bir noktaya geldi ki; kimin elini sıkıp sıkmayacağını bilemiyorsun başkanım… Sizin yanınızda bana kötülük eden insanlar var” dedi. Ali Koç, tribündeki olayların büyümesi üzerine sinirlenerek şunları söyledi:

“Lütfen arkadaşlar haksızlık yapıyorsunuz, saygısızlık yapıyorsunuz. Maçta değiliz, kendinize gelin lütfen. Şuraya gelirken sanki derbi maçına çıkıyormuş gibi polisle geldim. İnsanın içini acıtıyor bu durum… Genel kuruldayız. Kim kazanırsa kazansın hepimiz Fenerbahçe için buradayız. Sapla samanı karıştırmayın lütfen… Yarın seçimimiz var, kime oy verirseniz verin, lütfen gelin oyunuzu verin. Tarihi bir seçim. Her anlamda biz farklıyız, büyüklüğümüz de farklı, sevgimiz saygımız da daha farklı…”

Ali Koç’un kürsüden ayrılması sırasında da gerginlik devam etti. Bu sırada kürsüye gelen Aziz Yıldırım “Lütfen herkes kendine gelsin. Bak 20 sene bu kulübe hizmet ettim. Bu kulüp için hapis yattım, ayıp oluyor. Yarın buradan üzülerek ayrılırsınız. Nedir paylaşamadığınız? Yarın seçim var, kim kazanırsa o başkan olur. Burası kongre salonu, ayıp ya ayıp! Tribünde bağırmayanlar, burada bağırmasın. Hepinize söylüyorum. Birbirinize saygılı olun. Böyle bir şey görmedim. Ali Koç bizim düşmanımız değil ki… Bu nedir ya? Polis, lütfen şurayı boşaltsın” diyerek üyelere tepki gösterdi.