Erman Toroğlu: Galatasaray Tudor ile kaşınıyor

Erman Toroğlu: Galatasaray Tudor ile kaşınıyor
Güncelleme:

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Başakşehir - Galatasaray maçı sonrası Igor Tudor'a yüklendi.

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Erman Toroğlu’nun Igor Tudor ile ilgili yaptığı sert eleştiriler…

IGOR TUDOR KAŞINIYOR

Bu Galatasaray ile Tudor kaşınıyor. Ya sen çift forvetle çıkıyorsun. Başakşehir standart bir takım. Sen bu takıma karşı farklı şeyleri denemeye kalkarsan böyle olursun. Emre'nin olmaması Başakşehir'e fırsat oldu. Emre olduğunda diğer oyuncular topu ona veriyor. Yani Emre yönlendiriyor takımı. Ama çok zamanda takımın hızını düşürüyor. Emre'nin olmaması iyi oldu.

GOMIS VE EREN TEK ADAMLIK

Gomis ve Eren bir adamlık oynuyor. Orta sahayı kalabalık tutacaksın bu takıma... Başakşehirkalecisi Volkan degaj yapmıyor. Oyun oynayarak çıkıyorlar. Başakşehirli oyuncular teknik olarak hepsi topa hakimler. Fizik olarak da iyiler.

BÖYLE GİDERSE FARK OLUR

Galatasaray'ın önde basma taktiği tutmadı. 4-5 Galatasaraylı oyuncu oyundan düşüyor. Böyle devam ederse fark artarak gider. Sen nasıl iki forvet deniyorsun Başakşehir takımına karşı? Türkiye'nin en hazır takımı... Başakşehir, Beşiktaş'a göre daha komplike oynuyor.

BAŞAKŞEHİR OYNATMADI

Başakşehir, oynatmadı Galatasaray'ı. Bütün toplar Başakşehirli oyunculara geliyor. Fizik olarak çok iyiler.

TAFFAREL'DEN SONRA SIKINTI OLDU

Taffarel gittikten sonra Muslera'da sıkıntı oldu. Muslera eskiden ceza sahasına hakimdi, şimdi tedirgin oynuyor. Galatasaray sezon başında göze hoş gelen bir top oynuyordu. Şimdi onu da oynamıyor.

Seçiniz...