Fatih Portakal Davutoğlu'na sert çıktı

Fatih Portakal Davutoğlu'na sert çıktı

FOX Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal, Davutoğlu'nun 'anket' açıklamasına tepki gösterdi.

FOX Tv Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Davutoğlu'nun "Ankara'daki terör saldırısı sonrası yüzde 43-44 trendine yükseliyor oylarımız" açıklamasına tepki gösterdi.

Başbakan Ahmet Davuoğlu A haber'de katıldığı programda "Anketler geliyor. Beyanname sonrası anket yaptık, Ankara'daki terör saldırısı sonrası kamuoyunun nabzını tutuyoruz. Oylarımızda bir yükseliş trendi var. Saldırıdan sonra da yüzde 43-44 bandına doğru da bir yükselme trendi devam ediyor bizim oylarımızda." açıklamasına yer vermişti.

"DİLİ SÜRÇTÜ MÜ BİLEREK Mİ SÖYLEDİ"

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Davutoğlu'nun bu sözlerine tepki gösterdi. Fatih Portakal, Davutoğlu'nun 'Ankara'daki terör saldırısı sonrası % 43-44 trendine yükseliyor oylarımız' sözlerine sert tepki göstererek, "Dili sürçtü mü bilerek mi söyledi! Niyet okuyamadığım için zaten bilmem mümkün değil ama bunu başkası söylese zaten yer yerinden oynar. Ama bakınız bunu Başbakan söylüyor. Bunu Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı söylüyor. "Ahmet Bey'in sayın Davutoğlu'nun bu düzeltmesi lazım. Bence böyle bir ortamda en azından yanlış bir anlaşılma olacağını düşünerek biz bir refleksimizi ortaya koyalım. Açıklar veya açıklık getirir getirmez.

"ÇOK DA İYİ DÖNÜŞÜ OLMAZ"

Anketi böyle bir olaya, katliama bağlaması, 102 vatandaşın hayatını kaybettiği yerde bir ankete bağlaması bence seçime 13 gün kala AK Parti'ye ve Ahmet Davutoğlu'na çok da iyi dönüşü olmaz" diyerek tepkisini dile getirdi.