Fatih Portakal'dan CHP'li isim için çok sert sözler: ''Palavra!''

Fatih Portakal'dan CHP'li isim için çok sert sözler: ''Palavra!''
Güncelleme:

Sözcü TV Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamalara "palavra, kocaman bir yalan, insanları uyutuyorlar" diyerek tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamalara, Fatih Portakal Sözcü TV'deki canlı yayında tepki gösterdi.

Öztrak ve CHP yönetimini eleştiren Portakal, "Faik Öztrak'ın tarihe geçecek bir sözü var. 'Önümüzdeki yerel seçimler Erdoğan hükümetinden kurtulmak için önemli bir fırsattır. Seçimlerde onları uğratacağımız büyük hezimet bunun önünü açacaktır.' Hangi dünyada yaşıyor Faik Bey çok merak ediyorum." dedi.

Fatih Portakal şu ifadeleri kullandı:

"Bu nasıl bir özgüvendir. Hem seçim kaybediyorsunuz hem özür de dilemiyorsunuz. İnsanlara tamamen bir palavra, hayal satıyor. Hayalin de ötesinde. Nasıl yapacaksınız bunu yol haritası var mı sizde? Yalan kocaman bir yalan. İnsanları uyutuyorlar sadece. Bunu söylediğim zaman da bana kızıyorlar. Ben zekamla niye dalga geçireyim. Faik Bey zekamla neden dalga geçsin? Ben olsam Kılıçdaroğlu'nun yerinde bu kişiyi de görevden alırım."

Faik Öztrak ne demişti ?

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Gelecek yerel yönetim seçimlerinin "hükümetten kurtulmak" için önemli bir fırsat olduğunu belirtmişti.

Öztrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Evet istediğimiz sonuçları alamadığımız bir genel seçim geçirdik. Son genel seçimde ülkemizde 25 milyondan fazla insanın oyunu aldık. Ama seçimi kazanamadık. Şimdi bu yüzde 48 oranındaki millet desteğini korumak, bunun üzerine ezici bir zafer inşa etmek için çok çalışma zamanı. Bu çerçevede, CHP kongreler sürecini başlattık. Partimizin eksiklerini giderme, yenilenme ve değişim sürecini üyelerimize ve delegelerimize emanet ettik. Mahalle, ilçe ve il kongrelerimizi kimsenin gölge etmediği rekabetçi bir ortamda, aklıselimle zamanında tamamlamaya çalışıyoruz. Parti Meclisimizin kararıyla da bu süreci demokrasi ve yenilenme kurultayımızla taçlandırmaya kararlıyız. Biz bu süreci en sağlıklı şekilde götüreceğiz."