FOX TV spikeri Gülbin Tosun'dan acılı anneye tepki çeken sözler

FOX TV spikeri Gülbin Tosun'dan acılı anneye tepki çeken sözler
Güncelleme:

FOX TV spikeri Gülbin Tosun, köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra'nın annesine tepki çeken ifadeler kullandı. İstifası istenen Tosun, ''Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşallah'' dedi.

10 yaşındaki Mahra Melin P. adlı kız çocuğu, geçtiğimiz aylarda Antalya Serik'te köpekten kaçarken kamyonun altında kalmış, ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi görmüş ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. FOX TV Hafta Sonu Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun ile Mahra'nın annesi Derya P. arasında sosyal medyada yaşanan diyalog tepki çekti.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER YÜZÜNDEN KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Mahra Melin'in annesi Derya P., sokak hayvanlarının toplatılarak kapalı bir alanda bakılması gerektiğini ifade ederken, Tosun'dan bu fikre tepki geldi. Tosun, "Sizin yüzünüzden evlatlarımıza mezarda bile rahat yok" diyen P.'ye "Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil" diyerek eleştirileri üzerine çekti.

FOX TV spikeri Gülbin Tosun'dan acılı anneye tepki çeken sözler - Resim : 1

"BANA MAHRA'YI GERİ GETİREBİLİR MİSİN?"
Tosun'un paylaşımına acılı anne Derya P.'dan yanıt geldi. P., verdiği yanıtta "Bana Mahra'yı geri getirebilir misin? Varsa vicdanın bunun cevabını ver" ifadelerini kullandı.

GÜLBİN TOSUN'A İSTİFA ÇAĞRISI
Bu diyaloğun kısa süre içerisinde yayılmasının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "GülbinTosunİstifa" etiketi altında topladı. Hakkındaki istifa talebine yanıt veren Tosun ise, "İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı! #GülbinTosunİstifa... Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşallah" diyerek yanıt verdi.

 

FOX TV spikeri Gülbin Tosun'dan acılı anneye tepki çeken sözler - Resim : 2