Habertürk ekranlarında büyük rezalet; canlı yayına sakızla çıktı!

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında ilginç anlar yaşandı. Araştırmacı-Yazar Emre Cemil Ayvalı yayına ağzında sakızla çıktı. Ayvalı'nın bu hareketi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü gazeteci Didem Arslan Yılmaz'ın yaptığı Türkiye'nin Nabzı adlı tartışma programında büyük bir ayıba imza atıldı.

Türkiye'nin Nabzı'na dün akşam konuk olan araştırmacı - yazar Emre Cemil Ayvalı artık canlı yayın heyecanını bastırmak için midir yoksa umursamazlığından mıdır bilinmez canlı yayına ağzında sakızla çıktı.

Ayvalı'nın tartışma sırasında sakızını sanki canlı yayında değilmişcesine çiğnemesi büyük tepki çekti.

EMRE CEMİL AYVALI KİMDİR ?

10/04/1988 İzmir doğumludur. İlköğretimini Aliağa Gazi İlköğretim Okulunda, Ortaöğretimini Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesinde, lisans eğitimini 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünde tamamlamıştır.

İlk siyasi deneyimini 2006 yılında AK Parti Karşıyaka İlçe Gençlik Kollarında yaşamış, burada önce İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ardından da sırasıyla Ar-Ge, Tanıtım ve Medya, Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuştur.

3 Şubat 2008 tarihinde İl Gençlik Kolları 2. Olağan kongresinde Başkan Adayı Hamza Dağ'ın listesinden İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi seçilmiş ve 2009-2011 yılları arasında Üniversitelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini icra etmiştir.

2011-2012 yılları arasında İzmir İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığını yürütmüştür. 29 Nisan 2012'de Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'nde MKYK Üyesi seçilmiştir. 2013 yılının Eylül ayından bu yana Halkla İlişkiler Başkanlığını yürütmektedir. İngilizce bilmektedir.

Ak Parti 27. dönem İzmir 1. bölge 6. sıra milletvekili adayı olmuştur.

Seçiniz...