Mark Clattenburg saç ektirdi ! "Şekil bile verebiliyorum"

Mark Clattenburg saç ektirdi ! "Şekil bile verebiliyorum"
Güncelleme:

İngiliz hakem Mark Clattenburg kendini televizyonda gördüğünde utandığını söyleyerek saç ektirdi. Sonuç ünlü hakemi o kadar mutlu etti ki ne diyeceğini bilemedi

Daha önce dövmeleriyle gündeme gelen şu anda faal hakemlik görevini Suudi Arabistan'da sürdüren dünyanın en iyi hakemlerinden Mark Clattenburg, şimdi de saç ektirmesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Futbol dünyasının en iyi hakemleri arasında gösterilen Mark Clattenburg’un, saç ektirdiği ortaya çıktı.

Senelik 500 bin Pound (1 milyon 718 bin TL) karşılığında İngiltere Premier Lig’den, Suudi Arabistan’a transfer olan hakem Mark Clattenburg’un, bu zamana kadar karşılaşmalara perukla çıktığı öğrenildi.

42 yaşındaki İngiliz hakem, 2016 Şampiyonlar Ligi ve EURO 2016 finalinde düdük çalmıştı.

Mark Clattenburg saç ektirdi ! "Şekil bile verebiliyorum" - Resim : 1

MHR Kliniği'nde saç ektirme ameliyatı olan İngiliz hakem, kendini televizyonda izlerken 'kelini' görmekten utandığını ve erken yaşlarda saçını kaybettiği için sinirlendiğini belirterek 'Dayanamadım, saç ektirdim' dedi.

Yeni görünümüyle kendine güveninin geldiğini söyleyen Clattenburg 'Artık her gün imajımı değiştirebiliyorum, jöle sürüyorum, yeni şekil veriyorum, sağa sola tarayabiliyorum. Yıllardır yapamadığım her şeyi artık yapabiliyorum." diye konuştu.

Ameliyat nedeniyle Clattenburg'un iki gününün klinikte geçtiği öğrenildi.