Reytinglerde hangi dizi birinci geldi ?

Reytinglerde hangi dizi birinci geldi ?

Dün akşam reytinglerde Kanal D dizisi Vatanım Sensin ve Star'ın yeni dizisi Cesur ve Güzel yarıştı.

Dün akşam bir tarafta Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin, diğer tarafta daha Star'da ilk bölümüyle ekrana gelen Cesur ve Güzel kıyasıya yarıştı.

Vatanım Sensin’in dün akşamki bölümünde Mustafa Kemal Atatürk‘ün Samsun’a çıkışının  gösterildiği sahne, tüm Türkiye‘nin tüylerini diken diken etti. Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı yeni dizi Cesur ve Güzel de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaydı.

İki dizi arasındaki rekabeti göğüsleyen taraf ise "Vatanım Sensin" oldu. "Vatanım Sesin" Total ve AB reyting sonuçlarına göre 1.liğe oturdu. "Cesur ve Güzel" ise Total'de 3., AB'de ise 2. sırada yer aldı.

8111436.jpg

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanımSensin hashtag’i ile Türkiye listesinde TT oldu. Saat 17.24’te TT’ye giren ve 1.sıraya yükselen dizi 54.472 adet tweet alarak , yaklaşık 11 saat zirvede kaldı.

10 Kasım fragmanı ile internet ve sosyal medyada da adından söz ettiren dizi, WorldWide da 1.sıraya kadar yükseldi ve dünyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” perşembe günleri ekrana geliyor.