Schumacher 45 kiloya düştü !

Schumacher 45 kiloya düştü !
Güncelleme:

Kayak yaparken kaza geçiren ve 4 yıldır bitkisel hayatta olan Formula 1 pilotu Michael Schumacher, 11 santim daha kısaldı ve 45 kiloya düştü.

Bugün o talihsiz kazanın dördüncü yıldönümü… Fransa Alpleri'nde 29 Aralık'ta kayak yaparken başını bir kaya parçasına çarpmasının ardından yıllar geçti.

Formula 1’in efsane pilotu için ne öldü, ne de yaşıyor diyebiliyoruz. Tıbben yaşıyor, ama nasıl? Tam olarak bilemiyoruz. Çünkü ailesi talihsiz olayın ardından ‘gizlilik' politikası yürütmeye karar verdi.

Eşi Corinna, oğlu Mick ve kızı Gina-Marie kameralardan kaçmasa da, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili ser verip sır vermemeyi bir şekilde başardılar.

45 KİLOYA DÜŞTÜ

Michael Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili kesin doğru olduğunu söyleyebileceğimiz tek bilgi, şu anda yürüyemiyor olduğudur. Alman eski sporcunun yürüyebildiğine dair haber yapan yayın organıyla davalık olan aile, suçlamasını temellendirmek için Schumacher'in yürüyemediğini söylemek zorunda kaldı.

Menajer Kehm bu durumu “Ne yazık ki bazı konulara açıklık getirmek zorunda kaldık. Schumacher'in yürüyebildiği yönündeki iddianın doğru olmadığını belirttik” dedi. 45 kiloya kadar düştüğü ve boyunun 15 cm kısaldığı gibi bilgilerse iddia olarak kaldı.

Schumacher 45 kiloya düştü ! - Resim : 1

TEDAVİYE 77 MİLYON TL HARCANDI

Schumacher rehabilitasyon sürecini, İsviçre'deki malikânesinde geçiriyor. Cenevre Gölü kenarındaki evde doktorlar ve hemşirelerin de içinde yer aldığı 15 kişilik sağlık ekibi, her gün kendisiyle yakından ilgileniyor.

Dört yıllık süreçteki tedavi masrafı 15 milyon sterlin (77 milyon TL) olan Schumacher için bu sağlık ekibineyse, aile tarafından haftalık 115 bin sterlin (600 bin TL) para ödeniyor. Bir tür bitkisel hayatta olduğu düşünülen Schumacher'in görüntüsü alınamasın diye, malikâne çok sıkı korunuyor.