Vidal’in başı büyük dertte !

Vidal’in başı büyük dertte !
Güncelleme:

Bayern Münih'in Şilili yıldızı Arturo Vidal'in barda karıştığı kavgada bir Türk'ün kafasında votka şişesi kırıldığı ortaya çıktı.

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Arturo Vidal'ın de geçen ay bir barda karıştığı kavgada adı açıklanmayan bir Türk kafasından yaralandı. Yaralı Türk'ün şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı. İfadesi alınacaklar arasında ünlü futbolcu da var.

Bayern Münih'li futbolcu Vidal'ın başı gece kulübünde karıştığı kavga yüzünden belaya girdi…

Alman Bild gazetesinin haberine göre Vidal, arkadaşları ve kardeşiyle birlikte eğlenirken, bir anda masadaki bardakları ve şişeleri yere fırlattı. Çevredekilerin rahatsız olması üzerine güvenlik görevlileri Vidal'ı ve yanındakileri sakin olmaları konusunda uyardı.

YARALI TÜRK ŞİKAYETTE BULUNDU

Bu sırada gruptan birisi, şişesi 515 Euro’ya satılan Grey Gosse marka votka şişesiyle, yan tarafta bulunan bir Türk’ün kafasına vurdu. Adı açıklanmayan Türk aldığı şişe darbesiyle yaralandı. Saldırıyı Vidal'in de aralarında bulunduğu gruptan kimin yaptığı henüz belirlenemedi. Yaralı Türk polise suç duyurusunda bulundu. Polis kimliği belirsiz saldırgan hakkında soruşturma açtı. Soruşturma çerçevesinde Vidal'in de ifadesine başvurulacak.

Vidal 2014’te Juventus forması giyerken yine bir bar kavgasına karışmış ve kulübü tarafından 100 bin Euro’luk cezaya çarptırılmıştı.

Seçiniz...

Etiketler kavga bar vidal