Yunanlar'dan çirkin başlık

Yunanlar'dan çirkin başlık
Güncelleme:

Yunanistan'ın en ünlü gazetelerinden olan Gazzetta, Beşiktaş-Olympiakos maçı öncesinde gazetede küstah bir başlık attı.

Yunanistan'ın en çok okunan gazetelerinden Gazzetta, Olympiakos'un İstanbul'da Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi, "Konstantinopolis'in fethi için" manşetleri attı.

BEŞİKTAŞ'I YIKMAYA HAZIRLANIYORLAR

Olmypiakos'un deplasmanlarda çok etkili bir performansı olduğunu öne süren Gazzetta, Karim Ansarifard, Esteban Cambiasso ve Seba gibi isimlerin Beşiktaş'ı yıkmaya hazırlandığını belirtti. Ansarifard'ın son 11 maçta 4 gol ve 1 asistle oynadığı ve Olympiakos'un İstanbul'daki en formda oyuncularından biri olduğunun altı çizildi.

Olympiakos'un Karaiskaki'de Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalmasına rağmen Ankara'da 3-0 yendiğinin hatırlatıldığı analizde, Olympiakos'un bu sezon iç sahada oynadığı APOEL, Young Boys, Astana, Osmanlıspor ve Beşiktaş ile oynadığı son 5 iç saha maçında yalnızca 1 galibiyet almasına rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kadar geldiği hatırlatıldı. 

Olympiakos'un tek eksi noktasının ise Avrupa kupalarında 15 senedir birkaç kez mart ayını görmesine rağmen nisana gelmeden Avrupa'dan elendiğine dikkat çekildi. Olympiakos'un son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Metalist Kharkiv'e elenerek nisan ayını görme fırsatlarını kaçırdığı belirtildi.

text-ad
Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Sonunda HPV aşısı için Sağlık Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi! Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası Türkiye'nin ünlü AVM'sinde ''adamına göre muamele'' kavgası TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Çanakkale'de sağlık botunda patlama: Ölü ve yaralılar var! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Süper Lig devinin Hakan Çalhanoğlu için resmi teklif ortaya çıktı! Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Yargıtay üyesi Türkiye'ye hukuk dersi verdi Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! Bunaltan sıcaklara yağış molası: Havalar ısınsa da sağanak yağışlar geliyor! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu!
Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! ABD'de skandal görüntüler: Senatör ters kelepçeyle gözaltında! İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü İsrail, İran'da Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı'nı öldürdü İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! İsrail şimdi de İran'ı vurdu: Nükleer tesisler hedef alındı! Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Çöp evden 4 kamyon çöple birlikte çıkanlar kahretti: Kediler, kaplumbağalar... Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Katil keneler bir kez daha can aldı: 3 çocuk annesi kurtarılamadı! Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir''