Aytemiz Kart’tan Unico Sigorta Müşterilerine Avantajlı Yakıt Alımı Fırsatı

Aytemiz Kart’tan Unico Sigorta Müşterilerine Avantajlı Yakıt Alımı Fırsatı
Güncelleme:

Türkiye genelinde 540’ı aşkın bayisi olan Aytemiz, Unico Sigorta’dan UniKasko alan müşterilere avantajlı fiyatlarla yakıt alımı fırsatı sunuyor.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası Aytemiz, Aytemiz Kart kullanımını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Unico Sigorta  ile anlaşma imzalayan Aytemiz, Unico Sigorta’dan UniKasko  satın alan müşterilere anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından yapacakları benzin, motorin ve otogaz alışverişlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor.

Sigortalıların akaryakıt ve otogazda geçerli olacak avantajlı fiyatlardan yararlanmaları için UniKasko  satın alma işlemi sonrasında verilen Aytemiz Kart’ı aktive etmeleri ve Aytemiz’in anlaşmalı istasyonlarından akaryakıt satın alırken kartı ibraz etmeleri yeterli oluyor.

Kampanya Kriterleri ve Detaylar:

· 01.12.2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Unico Sigorta’dan UniKasko alan  müşterilerimiz anlaşmalı Aytemiz Akaryakıt İstasyonları’nda yapacağı ürün alımlarında, Aytemiz’in   Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’nun bildirdiği tavsiye edilen satış fiyatları  üzerinden belirlenen avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek.

· Avantajlı fiyatlar, UniKasko poliçesi yürürlükte olduğu süre boyunca geçerli olacaktır.

UniKasko Nedir?

UniKasko, Unico Sigorta tarafından satışa sunulan  yeni nesil kasko ürünüdür.  Müşterilerine aylık ödeme, aracını kullanmadığında kaskosuna ara verme, kullandıkça ödeme ve abonelik gibi yepyeni özellikler sunar. UniKasko’yu incelemek için unicosigorta.com.tr’yi inceleyebilir, UniKasko mobil uygulamasını indirebilir veya en yakın Unico Sigorta acentesini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya İşleyişi

Sigortalıların akaryakıt ve otogazda geçerli olacak avantajlı fiyatlardan yararlanmaları için UniKasko satın alma işlemi sonrasında kendilerine verilen Aytemiz Kart’ı aktive etmeleri ve Aytemiz’in anlaşmalı istasyonlarında akaryakıt satın alımı başlamadan kartı ön saha satış görevlisine ibraz etmeleri yeterli oluyor. Sigortalıların Aytemiz Kart’ı aktif hale getirebilmek için cep telefonlarından ONAY yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra 16 haneli kart numarasını, ad ve soyadlarını aralarında birer boşluk bırakarak 8869’a kısa mesaj olarak göndermeleri gereklidir. Bu işlemin bir defa yapılması yeterlidir.

Etiketler aytemiz