''O kupayı alıp THY'ye uçacağız''

''O kupayı alıp THY'ye uçacağız''
Güncelleme:

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, iddialı açıklamalarda bulundu.

G.SARAY Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, ilk maçta 10 sayı fark yemelerine rağmen Bayern Münih karşısında nasıl zafere ulaştıklarını anlattı. Bundan sonraki hedefleri konusunda da açıklamalarda bulunan Ataman, kupa yolunda en büyük gücü tribünlerden aldıklarını dile getirdi. İşte Ataman'ın Akşam'a özel açıklamaları:

BU KEZ İLK MAÇ İSTANBUL'DA

"Maçtan sonra basın toplantısında da söyledim. Oraya gelen taraftarlar müthiş bir atmosfer yarattılar. Bize inanan herkesin bu galibiyette, bu turda payı var. Taraftarımızın da desteğiyle takım müthiş bir direnç gösteriyor. Ama artık şimdi o maçı unutmalıyız. Önümüzdeki hafta yarı final başlayacak. O maçlara hazırlanmalıyız. Aynı atmosferi tribünlerde yine görmek istiyoruz. Bu defa ilk maç İstanbul'da oynanacak. Aynı atmosferi o maçta da sahaya yansıtmalıyız.

HAKSIZ ŞEKİLDE DIŞLANDIK

Galibiyeti kutladık ve o zafer sayfasını kapattık. Kupaya uzanmak için daha 2 rakibi geçmemiz gerekiyor. O yüzden aynı inançla ve azimle mücadeleye devam edeceğiz. Hepimiz bu kupayı çok istiyoruz. Bizim için çok önemli. Hem bizi Avrupa şampiyonu yapacak hem de hak etmediğimiz halde dışlandığımız Euroleague'ye otomatik olarak gitmemizi sağlayacak. Biliyorsunuz biz Türkiye'de şampiyon da olsak THY Euroleague'ye gidemiyoruz. Ama burada şampiyon olursak katılıyoruz. Şu an en büyük hedefimiz de bu. Başaracağız."

Akşam