Fenerbahçe'nin rakibi kim olacak ?

Fenerbahçe'nin rakibi kim olacak ?
Güncelleme:

Avrupa Ligi TOP 16’da bitime 1 hafta kaldı...

F Grubu’nu 4. sırada bitirecek takımı beklemeye koyulan Fenerbahçe’nin en güçlü rakip adayları; Real Madrid, Khimki ve Barcelona...

Avrupa Ligi’nde TOP 16’nın bitimine 3 hafta kala, çeyrek finale grup lideri olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe rakibini beklemeye koyulmuştu. Özellikle de F Grubu’nda 7 takımın da kulvarda olması, belirsizliğin son haftaya kadar taşınacağının sinyalini verdi.
 
13. hafta maçları sonrası Khimki ve Barcelona galibiyet alarak, ilk 4 için büyük rakiplerinden 1 galibiyet farkla öne geçti. Ancak CSKA Moskova ve Laboral’dan sonra çeyrek finale çıkacak iki takımı son hafta maçları belirleyecek.
 
TAM 5 ADAY VAR!
 
İki bilet için tam 5 aday bulunuyor; Barcelona, Khimki, Real Madrid, Bamberg ve Olympiakos. Son hafta maçlarına göre, 16 olasılık var ve Fenerbahçe’nin 4. sıradan gelecek rakipleri arasında en güçlü adaylar; Real Madrid (7 olasılık), Khimki (4 olasılık) ve Barcelona (3 olasılık)... Bu 3 takımın şansı daha yüksek ancak az da olsa; Olympiakos ve Bamberg’in 1’er olasılığı bulunuyor.
 
Fanatik