Fenerbahçeli yıldızın ayağı kırıldı

Fenerbahçeli yıldızın ayağı kırıldı
Güncelleme:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın yıldızı Tyler Ennis'in ayağı kırıldı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe’nin Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda oynadığı maçta şanssız bir sakatlık yaşandı. Fenerbahçe’nin 24 yaşındaki Kanadalı yıldızı Tyler Ennis, bir pozisyonda acılar içinde yerde kaldı. Tüm basketbolcuların dehşet içinde başına toplandığı Tyler Ennis’in ayağı kırıldı. Fenerbahçe Kulübü’nden, Tyler Ennis’in sakatlığı hakkında yapılan açıklamada “Yapılan ilk kontrollerin ardından oyuncumuzun sol ayak kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Şanssız sakatlık maçta ilk çeyreğin bitimine 4.5 dakika kala yaşandı. Hızla hücuma kalkan Tyler Ennis, Malcolm Armstead’in üzerine doğru top sürdü. Potaya giderken Malcolm Armstead’in ayaklarına takılan Tyler Ennis, yere ters bastı. Düştüğü yerden kalkamayan Tyler Ennis’in hemen başına gelen Malcolm Armstead, Kanadalı oyun kurucunun ayağına uzun süre bakamadı. Tyler Ennis’in sakatlanmasının ardından Malcolm Armstead, büyük üzüntü yaşadı.

TYLER ENNIS’E HASTANEDE ZİYARET

Fenerbahçe’nin Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda oynadığı lig maçının ilk çeyreğinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası hastaneye kaldırılan Tyler Ennis’i, Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, takım arkadaşları, tüm teknik ekip ve Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ziyaret etti. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini de ziyarette yer aldı.

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Tyler Ennis’le bir süre sohbet ederek moral verdi. Başantrenörümüz Obradovic ve takım arkadaşları da Tyler Ennis’in yanına teker teker gelerek desteklerini gösterdi.

Fenerbahçeli yıldızın ayağı kırıldı - Resim : 1

SAKATLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, Tyler Ennis’in sakatlığı ile ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe, “Geçmiş olsun” başlığı ile yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Kanadalı oyun kurucusu Tyler Ennis, Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile deplasmanda oynadığımız lig maçının ilk çeyreğinde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası hastaneye kaldırılmıştır. Yapılan ilk kontrollerin ardından oyuncumuzun sol ayak kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edilmiştir.

Sakatlığı tüm camiamızı derinden üzen Tyler Ennis’e geçmiş olsun diyor, sağlığına bir an önce kavuşması yönündeki temennilerimizi paylaşıyor ve kendisini en kısa zamanda çubuklu ile yeniden parkelerde görmeyi diliyoruz.