Konyaspor, Fenerbahçe galibiyetine seviniyor

Konyaspor, Fenerbahçe galibiyetine seviniyor
Güncelleme:

Kerem Öten, kulüp tarihinde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiklerini, bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başkan yardımcısı Kerem Öten, kulüp tarihinde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiklerini, bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Öten, yaptığı açıklamada, lige Royal Halı Gaziantep  maçında aldıklarını yenilgiyle başladıklarını anımsattı.
 
Kulüp olarak yenilgiyle morallerinin bozulduğunu belirten Öten, hafta  boyunca mağlubiyeti unutturmak için çalıştıklarını dile getirdi.
 
Öten, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda  karşılaştıkları Fenerbahçe'yi 74-73 yendiklerini vurgulayarak, "Evimizde  aldığımız yenilgiyi, Fenerbahçe deplasmanından elde ettiğimiz galibiyetle  unutturduğumuzu düşünüyorum. Tarihimizde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda  yendik. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.
 
"Uşak Sportif karşılaşmasını kazanacağımıza inanıyorum"
 
Hafta sonu sahalarında Muratbey Uşak Sportif'i ağırlayacaklarını dile  getiren Öten, şunları kaydetti:
 
"Yarından itibaren Uşak Sportif maçına hazırlanmaya başlayacağız.  Galip gelmek için tüm kulüp olarak çalışacağız. İnşallah seyircimiz de salonu  doldurarak, bize destek verecektir. Taraftarımızı arkamıza aldığımız zaman Uşak  Sportif maçını kazanacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe galibiyetinin anlam  kazanması için Uşak Sportif maçını kazanmamız lazım. Teknik heyetimize  güveniyorum."