Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim bir rüyayı gerçekleştirdi

Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim bir rüyayı gerçekleştirdi
Güncelleme:

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak gündeme ilişkin soruları yanıtlarken transfer sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak gündemeli ilişkin soruları ve transfer sürecini değerlendirdi. Falcao için teklif gelmediğini belirten Albayrak ayrıca iç transferle ilgili bilgilerde verdi.

"Fatih Terim bir rüyayı gerçekleştirdi"

Transfer döneminde üzerimize düşeni yaptık. Hocamızın istediği transferleri yapabilmek için bir ekip halinde çalıştık. Fernandes'in transferi Türkiye'de bir rüyaydı ve bu rüyayı Fatih Terim gerçekleştirdi.

"Emre Akbaba Galatasaray'ın evladıdır"

İç transferde tüm oyuncularla teker teker konuşacağız. Yarın hatta birkaçının menajeri ile konuşacağız. Emre Akbaba'nın Galatasaray'ın evladıdır. Onunla bir sorun asla olmaz. Muslera Galatasaray'ın Taffarel'i. Umarım futbolun ardından Fatih hocanın da yanında görevini alır.

"Falcao için teklif yok"

Falcao bizim için çok önemli bir markadır. Şimdi sakatlığının geçmesini bekliyoruz. Bize şimdiye kadar gelen resmi teklif yok. Teklif gelirse ilk olarak Fatih Terim'in ihtiyaçları doğrultusunda hareket ederiz