Arsenal'den Mesut Özil'e müthiş teklif !

Arsenal'den Mesut Özil'e müthiş teklif !
Güncelleme:

Almanya Milli Takımı'nı bırakarak gündemi sarsan Mesut Özil, Arsensal'in yeni kaptanı oldu.

Uluslararası Kulüpler Kupası'nda Arsenal, Fransız devi PSG'yi 5-1 mağlup etti.

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery, Singapur’daki Paris Saint Germain maçı öncesinde Mesut Özil’e büyük bir sürpriz yaptı.

Irkçı yaklaşım ve saldırılar sebebiyle Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil, Arsenal’in yeni kaptanı oldu. Uluslararası Kulüpler Kupası’nda oynanacak PSG maçı öncesi resmi siteden Mesut Özil’in kaptanlığı resmen ilan edildi. 10 numaralı formanın sahibi olan Mesut kaptan olarak çıktığı maçın 12.dakikasında golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Arsenal sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılırken Topçular’ın diğer golleri, 60′ Nkunku (Pen.), 67′ Lacazette,  71′ Lacazette, 88′ Holding, 90+3′ Nketiah’den geldi.

PSG’nin tek sayısı penaltıdan 60’ta Christopher Nkunku’dan geldi. Thomas Tuchel yönetimindeki PSG ise iki hazırlık maçında toplam 8 gol yedi. Fransız ekibi, Bayern Münih’e de 3-1 mağlup olmuştu.

Mesut Özil, 64. dakikada yerini Emile Smith Rowe’a bıraktı.  Avrupa’nın önde gelen 18 takımının yer aldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’na, Avrupa, ABD ve Singapur ev sahipliği yapıyor. Avrupa ayağındaki karşılaşmalar Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç ve İsviçre’de oynanıyor. Organizasyona, İngiltere’den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya’dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya’dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya’dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa’dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz’den Benfica kulüpleri katılıyor.