Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu

Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu
Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir TV programında Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma terleten milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün gelecek sezon için hangi takım ile anlaştığını açıkladı.

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe - Kayserispor maçını yorumladı. Dilmen, ayrıca Premier Lig takımlarından Leicester City'de forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de yeni takımını açıkladı.

Dilmen, Çağlar Söyüncü'nün gelecek sezon için İspanya'nın dev takımlarından Atletico Madrid ile anlaştığını açıkladı. Dilmen bu sezon için oyuncunun kiralık olarak Türkiye'den bir takıma gelebileceği Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu belirtti.

2018 yılında Freiburg'dan Leicester City'e 21 milyon Euro'ya transfer olan Çağlar Söyüncü'nün takımı ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers, "Çağlar Söyüncü şu anda bizim seviyemize yakın bile değil" açıklamasını yapmıştı.